Online en in de winkels de klant kunnen bedienen met een breed assortiment aan producten. Dat is wat Jumbo als supermarkt concept doet.

Jumbo als werkgever

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Je wordt dan ook als familie behandeld wanneer je hier begint. Je kan daarom ook altijd rekenen op een goede samenwerking en hulp naar elkaar. Ook is er ruimte voor wat jij nodig hebt. Maar is er ook aandacht voor hoe jij kunt groeien en ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Jumbo heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit vier stappen. Je begint door op een vacature te solliciteren of met een open sollicitatie. Ziet Jumbo een match met jou? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een kennismaking. Daarna mag je het assessment maken.

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar jouw rekenkundige vermogen en persoonlijkheid. Rond je het online assessment van Jumbo met een goed resultaat af? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de managers van het team of vestiging waar je gaat werken. Is dit positief kan er eventueel nog een tweede gesprek volgen. Pas je binnen het team en cultuur van Jumbo, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij deze supermarkt.

Jumbo

  • Hoofdvestiging: Veghel
  • Opgericht: 18 oktober 1979, Tilburg
  • Dochterondernemingen: La Place, Laurus International B.V., Verenigde De Boer Unigro Beheer B.V.

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Jumbo assessment

Let op: Jumbo maakt gebruik van meerdere assessments, afhankelijk van de functie. Neem contact op als je twijfelt over het oefenpakket.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.