Ahold assessment

Moet jij een assessment maken voor Ahold Delhaize? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Ahold, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Ahold test te oefenen.

Zorgen dat miljoenen mensen in de winkels, drogisterijen, supermarkt of online boodschappen kunnen doen, dat is wat Ahold Delhaize mogelijk maakt. Als een van de grootste food-retailers van de wereld is Ahold een toonaangevende speler op dat gebied.

Ahold Delhaize als werkgever

Bij Ahold Delhaize werken zo een n 372.000 collega’s in meer dan 6,700 lokale supermarkten, klein formaten speciaalzaken in de Verenigde Staten, Europa en Indonesië. Ze bedienen wekelijks maar liefst 50 miljoen mensen.

Bij Ahold Delhaize werk je voor de grootste retailbrands in Nederland. Als jij daar gaat werken, zie je iedere dag in de winkels de vruchten van jouw werk. Dat maakt werken bij Ahold extra leuk. Door de grootschaligheid van het bedrijf is het werken bij Ahold ook afwisselend en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Ahold Delhaize heeft een sollicitatieprocedure wat bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie op te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Ahold Delhaize voor een telefonische kennismaking.

Ahold test

De derde stap van de sollicitatieprocedure bij Ahold Delhaize houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment van Ahold Delhaize bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar je rekenkundige vermogen en je sociale vaardigheden.

Ahold maakt gebruik van twee testen op dit moment: 

  1. Harver cognitive ability test
  2. PiCompany connector ability test

Deze testen zijn echt volkomen anders. Dus je moet echt de juiste test voorbereiden. In jouw uitnodiging staat vermeld welke van de twee je moet hebben. Let ook op de kleine verschillen. Harver is een cognitive ability test en PiCompany is een connector ability test. Bij Harver moet je 5 onderdelen maken. Bij PiCompany zijn dat er 3 of 4.

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Ahold Delhaize, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Ahold Delhaize.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

96% van onze klanten beveelt ons aan!