Ahold assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Ahold Delhaize? Het Ahold (Albert Heijn) assessment is een harde eis om aangenomen te worden. Soms moet je deze test ook maken voor een nieuwe functie terwijl je er al werkt. Of als gevolg van een reorganisatie. Het is altijd belangrijk dat je een goede score haalt want dat laat zien dat je geschikt bent voor de functie.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons law of totaalpakket.

4.4/5

Harver oefentest

Probeer onze gratis Harver oefentoets.

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Zorgen dat miljoenen mensen in de winkels, drogisterijen, supermarkt of online boodschappen kunnen doen, dat is wat Ahold Delhaize mogelijk maakt. Als een van de grootste food-retailers van de wereld is Ahold een toonaangevende speler op dat gebied.

Ahold Delhaize als werkgever

Bij Ahold Delhaize werken zo een n 372.000 collega’s in meer dan 6,700 lokale supermarkten, klein formaten speciaalzaken in de Verenigde Staten, Europa en Indonesië. Ze bedienen wekelijks maar liefst 50 miljoen mensen.

Bij Ahold Delhaize werk je voor de grootste retailbrands in Nederland. Als jij daar gaat werken, zie je iedere dag in de winkels de vruchten van jouw werk. Dat maakt werken bij Ahold extra leuk. Door de grootschaligheid van het bedrijf is het werken bij Ahold ook afwisselend en zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Ahold Delhaize heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit meerdere stappen. De eerste stap is het solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie op te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door een van de recruiters van Ahold Delhaize voor een telefonische kennismaking.

Ahold test

De derde stap van de sollicitatieprocedure bij Ahold Delhaize houdt in dat je een online assessment maakt. Het online assessment van Ahold Delhaize bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst.

Ahold maakt gebruik van twee testen op dit moment: 

  1. Harver cognitive ability test
  2. PiCompany connector ability test

Deze testen zijn echt volkomen anders. Dus je moet echt de juiste test voorbereiden. In jouw uitnodiging staat vermeld welke van de twee je moet hebben. Let ook op de kleine verschillen. Harver is een cognitive ability test en PiCompany is een connector ability test. Bij Harver moet je 5 onderdelen maken. Bij PiCompany zijn dat er 3 of 4.

De gesprekken

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met één van de recruiters. Na een positief gesprek volgt de vijfde stap; het tweede gesprek. Dit gesprek heb je met de manager van de betreffende afdeling. Pas je binnen het team en cultuur van Ahold Delhaize, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij Ahold Delhaize.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge