PLUS Retail assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor PLUS Retail? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

PLUS Retail is een coöperatie voor zelfstandige supermarktondernemers in Nederland, waarin duurzame bedrijfsvoering centraal staat. Een supermarktformule waarmee PLUS Holding B.V. zich in de markt beweegt. De organisatie bestaat uit het servicekantoor in Utrecht, landelijk distributiecentrum in Middenbeemster en drie regionale distributiecentra in Ittervoort, Hendrik-Ido-Ambacht en Haaksbergen.

Voor iedereen, elke dag goed en duurzaam eten

PLUS speelt in op ontwikkelingen rondom goed eten en kan zich onderscheiden van andere grotere supermarkten met een flexibele en lokale ‘touch’. Daarbij zijn hun organisatie brede waarden dan ook goed eten, voor iedereen, kwaliteit en duurzaamheid. Ofwel, betaalbaar en toegankelijk eten gemaakt met liefde en aandacht voor mens, milieu en dier.

Dat wordt verkocht met kwaliteit door deskundig personeel, uitstekende winkellocaties en optimale winkelervaring. In 2016 kreeg PLUS de Beste Werkgevers prijs van Intermediair en Effectory, nog meer reden om aan de slag te gaan bij PLUS op het servicekantoor, in de supermarkt of distributiecentrum!

Sollicitatieprocedure

Zoals PLUS het beschrijft: in drie stappen heb je een uitdaging die bij je past. De eerste stap is de sollicitatie zelf. Hier solliciteer je online op een functie die bij je past en ontvang je vervolgens een ontvangstbevestiging.

Online assessment

Vervolgens vindt de eerste screening plaats op basis van je motivatie, CV, opleiding, ervaring en vaardigheden. Waarbij extra gelet wordt op initiatief, houden van afwisseling en ondernemerschap. Bovendien kan hier gevraagd worden om deel te nemen aan een HFM assessment met de assessmentonderdelen; analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid.

Het is belangrijk om jouw assessment voor te bereiden. Deze test wordt afgenomen door HFM en staat bekend als een moeilijke test. In principe is de test zo ontwikkeld dat tenminste 50% de test niet haalt. Door te oefenen, kun je ervoor zorgen dat jij bij de 50% hoort die de test wél haalt.

Laatste gesprekken

Voldoe je aan het plaatje? Dan word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek voor een kennismaking om te zien of het klikt. Soms kan dit gaan om meer dan één gesprek afhankelijk van je gewenste functie. Ten slotte, stap 4: welkom bij PLUS!

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge