Ministerie van Binnenlandse Zaken

Moet jij een assessment maken voor Ministerie van Binnenlandse Zaken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages en andere functies bij het ministerie. De test die je moet maken heet de Q1000. Daarvoor is dit oefenpakket ontwikkeld.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Democratie staat centraal bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Zo draagt het bij betaalbare, duurzame en veilige woningen in een prettige buurt waar iedereen gelijkwaardig is. Een willekeurige selectie uit onderwerpen van dit Ministerie: circulaire economie, aardgasvrije wijken, discriminatie of winter en zomertijd. De meest besproken trends liggen hier op tafel.

Richting geven aan Nederland

Bij dit Ministerie leggen ze de nadruk op een wisselwerking van legitimiteit/ steun, middelen om zaken uit te voeren en de maatschappelijke meerwaarde. Belangrijk is dan ook om goed te kunnen luisteren, snel en grondig te informeren. Zodat je midden in de samenleving staat en betrokken bent bij het werk.

Sub-organisaties van het Ministerie van Binnenlandse Zaken zijn onder andere het Caribische deel van het koninkrijk, Logius – verantwoordelijk voor diensten en producten voor de digitale overheid – en Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (AIVD).

Sollicitatieprocedure

Je kunt zowel contact opnemen met de recruiters binnen het ministerie van Binnenlandse zaken of solliciteren via een sollicitatieformulier waar je een motivatiebrief en cv kan bijvoegen. Mocht jouw sollicitatie een zekere interesse hebben gewekt dan wordt het opgevolgd door een sollicitatiegesprek waarin jouw persoonlijke vaardigheden en kennis op het gebied van de baan worden behandeld.

Online assessment

Wanneer dit goed lijkt is afhankelijk van jou baan wordt er nog een taaltoets afgenomen en eventuele online assessments waarbij je de volgende onderdelen kan verwachten: Figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Oefen hiervoor met ons Eelloo oefenpakket dat jou perfect voorbereidt op de Q1000 test. Dit oefenpakket bevat specifiek materiaal voor deze onderdelen zodat jij de hoogste score haalt.

Andere ministeries

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34.99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu de Q1000 oefenen voor 34,99