Justitie en Veiligheid

Moet jij een assessment maken voor Ministerie van Justitie en Veiligheid? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages en andere functies bij het ministerie. De test die je moet maken heet de Q1000. Daarvoor is dit oefenpakket ontwikkeld.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Eelloo Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Inzetten voor een samenleving waarin iedereen veilig is, waar je rechten worden gerespecteerd en beschermd – los van je opvattingen of levensstijl. Dat is wat je doet als je gaat werken bij het Ministerie van Veiligheid en Justitie.

Ministerie van Veiligheid en Justitie als werkgever

Het Ministerie van Justitie en Veiligheid zet zich in voor een veilige en rechtvaardige samenleving. Je kan aan de slag als inspecteur, opsporingsambtenaar, beleidsmedewerker of beveiligingsmedewerker. Ga je werken bij Justitie dan kan je rekenen op uitdagend, actueel, politiek geladen en maatschappelijk relevant werk. Hiervoor moet je soms wel sterk in je schoenen staan. Iedereen heeft namelijk een mening over de veiligheid en een rechtvaardige samenleving.

Als je gaat werken bij Justitie heb je een verantwoordelijke baan en rust er veel op je schouders. Justitie snapt dat en biedt er dan ook veel voor terug. Zo krijg je een goed salaris, volop doorgroeimogelijkheden en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voorzieningen om werk en privé goed te kunnen (blijven) combineren. Gedurende je loopbaan biedt Justitie voldoende ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Sollicitatieprocedure

Je vult eerst een digitaal sollicitatieformulier in. In dit formulier vul je jouw persoonsgegevens, opleidingen en werkervaring in. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en je motivatiebrief bij te voegen. Ook vinden ze cijferlijsten en beoordelingen van eerdere werkgevers belangrijk om te kunnen inzien. Met deze gegevens maken ze vervolgens een eerste selectie. Behoor jij tot de eerste selectie?

Assessment

Het assessment wordt afgenomen door Eelloo en heet de Q1000. In sommige gevallen kan het zijn dat er een ander testbureau staat maar de test is dan nog steeds de Q1000. De Q1000 is een moeilijke test die je goed moet voorbereiden. Vooral specifiek omdat de vragen redelijk uniek zijn. De onderdelen die je krijgt:

De diagrammen zijn een uniek onderdeel voor Eelloo. Je moet drie woorden weergeven in een Venn diagram. Daardoor moet je dus zowel abstract als verbaal redeneren. De cijferreeksen zijn ook uniek omdat je 1 maar 2 cijfers moet aanvullen. Daarom kan je het beste specifiek oefenen met ons Eelloo oefenpakket.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Waren al deze gesprekken positief en ziet Justitie in jou een nieuwe medewerker? Dan heb je daarna een arbeidsvoorwaardengesprek en mag je daarna je contract tekenen. Hierna kun jij je ook inzetten voor een veilig en rechtvaardig Nederland.

Andere ministeries

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu de Q1000 oefenen voor 34,99