MinBuZa assessment oefenen

Moet jij een assessment voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken maken? Afhankelijk van jouw functie, werkervaring en richting krijg je een andere test. De volgende testen kan je krijgen: Leeuwendaal, Eelloo  en Cognisses. Wij hebben een oefenpakket samengesteld waarmee je je kunt voorbereiden. 

Let op: de Cognisses test kan je niet oefenen! In dat geval hoef je dus geen oefenpakket aan te schaffen.

Geschikt voor Q1000
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Q1000 oefentoets voor Eelloo en Leeuwendaal met alle onderdelen.

Wil je mee bouwen aan een veilige, stabiele en welvarende wereld? Dan is werken bij het ministerie Buitenlandse Zaken dé plek om te gaan werken.

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken als werkgever

Het Ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich in om conflicten, armoede en onrecht te bestrijden. Maar ook om de belangen van Nederlanders in het buitenland te behartigen. Wil jij graag werken in een internationale omgeving? Heb je oog voor wat er in de Nederlandse samenleving gebeurt? Dan is werken bij Ministerie van Buitenlandse zaken precies iets wat bij jou past.

Werken bij ministerie van Buitenlandse Zaken betekent dat je snel moet kunnen schakelen. Daarnaast moet je het doel voor ogen blijven houden. Ook moet je beschikken over een goede talenkennis. Je werkt immers met meerdere verschillende landen samen.

Sollicitatieprocedure

MinBuZa heeft een strenge selectieprocedure. Na het insturen van jouw sollicitatie vindt de eerste selectie plaats op basis van de brieven. De volgende stap is het online assessment van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit bestaat uit een taaltest, capaciteitentest, een persoonlijkheidstest en een drijfverentest uit. Zijn de resultaten van de psychologische testen goed?

Speeddate

Dan word je uitgenodigd voor de volgende ronde van de sollicitatieprocedure. Dit is een speeddate ronde. In deze ronde voer je vier gesprekken van elk 10 minuten met verschillende professionals uit het vakgebied.

Andere ministeries

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan