Ministerie van Financiën

Moet jij een assessment maken voor Ministerie van Financiën? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages en andere functies bij het ministerie. De test die je moet maken heet de Q1000. Daarvoor is dit oefenpakket ontwikkeld.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Eelloo Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Een financieel gezond Nederland is de missie van dit ministerie. Wetgeving die hier op aansluit is dan ook essentieel om toezicht te houden op een correct functionerende financiële sector. Ook verdedigt dit ministerie de financiële belangen van Nederland.

Inkomsten en uitgaves voor jou

Begrotingen staan centraal bij het Ministerie van Financiën, maar wordt er ook goed gekeken of jouw uitgaves – of inzet – goed worden beloond met uitstekende arbeidsvoorwaarden zodat dit resulteert in inkomsten voor jou. Bij het Ministerie van Financiën kun je terecht met een economische, juridische of fiscale achtergrond.

Bestuurskundigen en bedrijfskundigen kunnen daarnaast ook een plekje bemachtigen binnen dit Ministerie. Er wordt wel van je verwacht dat je kritisch bent, zelfstandig en doorzettingsvermogen om dossiers verder te brengen, waarbij je tot de essentie kunt doordringen. Dit kun je dan vervolgens uitstekend communiceren en in adviseren richting bestuurders of de ambtelijke top.

Sollicitatieprocedure

Verwerk de kernwaarden van het ministerie in jouw sollicitatiebrief en CV: duidelijk, deskundig, integer, durf en samenwerken. Overtuig de lezer van jouw zorgvuldig- en eerlijkheid. Het gaat namelijk om overheidsgeld in het belang van het publiek.

Speeddaten

Vanwege het tekort aan mensen wordt de sollicitatieprocedure zo snel mogelijk gestart en afgerond bij het Ministerie van Financiën. Zo kan het zijn dat je meegaat in een zogenaamde flitsprocedure met speeddaten. Waarbij een vragenlijst wordt ingevuld, waarop je op dezelfde ochtend twee gesprekken met verschillende commissies kunt verwachten. In deze commissies zitten onder andere een wervingsadviseur, teamleider en psycholoog.

Daarnaast is er de mogelijkheid om met ambassadeurs te speeddaten; medewerkers van de fiscus. Tijdens een presentatie aan de kandidaten over de arbeidsvoorwaarden, kijken de commissies naar de geschiktheid van deze kandidaten. Ben jij één van die gelukkigen? Dan krijg je direct een concreet voorstel. Twee maanden later kun jij dan starten!

Andere ministeries

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu de Q1000 oefenen voor 34,99