Brunel assessment oefenen

Moet jij het Brunel assessment oefenen? Er zijn twee mogelijkheden, of je maakt het assessment voor een functie bij Brunel zelf. Of je moet een assessment maken voor een functie waar Brunel je plaatst. Daarom kan je bij Brunel álle assessments krijgen. Kies daarom voor ons totaalpakket of kies het specifieke oefenpakket dat je moet maken.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

69,99

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Brunel oefentoets

Deze oefentoets kan je onder andere verwachten als je het KYC traject bij ABN Amro doorloopt.

Werken bij Brunel

Brunel is sinds 1975 actief in Nederland. Momenteel is Brunel uitgegroeid tot een organisatie in 45 landen met ruim 12.000 werknemers. Brunel plaatst voornamelijk kandidaten in de volgende werkgebieden:

 • energietransitie,
 • fraudebestrijding (KYC),
 • digitalisering en 
 • mobiliteitsuitdagingen.

Sollicitatieprocedure bij Brunel

Het ligt eraan waar je solliciteert bij Brunel. Je kan er namelijk voor kiezen om direct bij Brunel zelf te werken of om een recruitment traject aan te gaan. In dat geval plaatst Brunel jou bij een geschikte werkgever. Hieronder een overzicht van beide sollicitatieprocedures.

Interne sollicitatieprocedure bij Brunel

Bij Brunel zijn er verschillende werkvlakken waarin je kunt werken, namelijk: sales en accountmanagement, recruitment en operations. De interne sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Eerste kennismaking, meestal telefonisch of via videobellen.
 • Online interview met 2 medewerkers.
 • Aanbod om of bij Brunel te komen werken of bij een opdrachtgever.
 • Laatste arbeidsvoorwaarden gesprek.

Sollicitatieprocedure voor plaatsingen

Als je op zoek bent naar een baan en ervoor kiest om Brunel jou te plaatsen, heb je een andere sollicitatieprocedure. Deze ziet er als volgt uit:

 • Screening
 • Telefonische kennismaking
 • Intake met jouw consultant
 • Gesprek met de klant
 • Afronding en eventuele acceptatie van baan

In principe zorgt Brunel voor bepaalde zaken die je normaal zelf doet. Zoals het insturen van jouw cv, motivatiebrief en andere zaken. Je moet dan uiteraard wel zelf het gesprek voeren met de klant (jouw nieuwe werkgever). Vaak hoort een assessment bij het selectieproces. Dat assessment wordt afgenomen via het bedrijf waar je gaat werken. Daarom kan je alle testen verwachten.

Brunel assessment oefenen

Zoals gezegd moet je de test maken van de werkgever waar Brunel jou plaatst. Enkele grote partijen waar Brunel plaatsingen voor regelt, zijn:

Hieronder een volledige lijst van alle bureaus die in dit pakket zijn inbegrepen:

Hoe komt de score voor de testen tot stand?

Je krijgt een bepaald aantal punten voor de test. Vervolgens wordt jouw uitslag vergeleken met andere mensen die ook die toets hebben gemaakt. Die groep heet de normgroep. Het is dan de bedoeling dat jouw score hoger is dan het gemiddelde van die normgroep. Dan ben je “geslaagd”.

Wanneer ben je klaar om de capaciteitentest te maken? 

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, moet je dus het gemiddelde van de normgroep verslaan. Als jij oefent, heb je een veel grotere kans om die normgroep te verslaan. In ons systeem zie je aan het eind van een test een overzicht staan met de uitslagen. Je ziet jouw score staan en het gemiddelde. Daarnaast geven wij een advies.Klaar voor de capaciteitentest

Hierboven kan je zien dat “jouw score” 80% is. Dat is precies gelijk aan de aanbevolen score van 8 vragen goed. Daarnaast is deze score hoger dan de gemiddelde score van 78,3%. Als je consequent de gemiddelde score verslaat én onze aanbevolen score haalt, ben je klaar voor de echte test. Niet voor niets slaagt 96% van onze cursisten voor hun test.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw capaciteitentest.

Waarom Hellotest?

69,99

69,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge