ING Assessment Oefenen

Moet jij een ING Assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor drie Saville testen: Analysis, Executive en Comprehension. Ons oefenpakket is voor alle drie de perfecte voorbereiding. Start vandaag nog met de ING test!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons banking of totaalpakket

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

ING Assessment Test

Probeer gratis een ING Test met verschillende onderdelen.

INGWil je werken in een financiële wereld? Dan zit je bij ING op de juiste plaats. ING levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

ING als werkgever

ING’s missie is ‘mensen in staat stellen om een stap voor te blijven, privé en zakelijk’. Dat geldt niet alleen voor haar klanten maar ook voor haar medewerkers. Daarom hanteert ING zes pijlers om werkgeluk te bevorderen:

  1. vooruitstrevende arbeidsvoorwaarden,
  2. ontwikkeling,
  3. duurzaam en maatschappelijk betrokken,
  4. vitaliteit en welzijn,
  5. gezonde bedrijfscultuur,
  6. divers en inclusief.

Sollicitatieprocedure bij ING

Wil je gaan werken bij de ING, dan zijn een cv en cijferlijsten de belangrijkste documenten die je moet inleveren. Je moet ook een motivatiebrief schrijven, maar jouw cven cijferlijsten zijn bepalend of je doorgaat naar de volgende ronde.

ING Assessment Test

In de volgende ronde maak je een online capaciteitentest van ING. Dit assessment wordt afgenomen door Saville. De Saville test is een moeilijke capaciteitentest die je goed moet voorbereiden. Het gaat erom dat je jouw test ook specifiek voorbereidt. Want de stroomdiagrammen van Saville zijn niet hetzelfde als die van bijvoorbeeld Ixly. Kies daarom ons Saville oefenpakket.

Het selectiegesprek

Zijn de resultaten van het online assessment bij ING positief? Dan krijg je de resultaten en een uitnodiging voor het selectiegesprek toegestuurd. Het selectiegesprek vindt plaats in Amsterdam met twee gesprekspartners van ING.

Assessmentdag

Ook nu mag je weer een online vragenlijst over jouw persoonlijkheid en competenties invullen. Na het interview krijg je feedback en hoor je of je doorgaat naar het assessment. Het assessment van ING bestaat uit een diepte-interview met een psycholoog en een rollenspel.

Laatste gesprek en aanbod

Zijn deze uitkomsten positief, dan volgt de laatste stap van de selectieprocedure bij ING. Dit is een gesprek met twee personen uit het senior management van ING en een vertegenwoordiger van HR. Als je de complete selectieprocedure succesvol afrondt, ontvang je direct een aanbieding van ING, vaak is dat al na het gesprek met het board panel.

Andere banken

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Geweldige service. De site heeft heel goede oefeningen!! Voor een goede prijs. De service is perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit iedereen aan 🙂

Imke

Oefenopgaven sluiten perfect aan op de daadwerkelijke test. Goede uitleg over strategieën bij het maken van de opgaven. Met succes geslaagd.

Richard

Ga nu de ING test oefenen voor 34,99