ING assessment

Moet jij een assessment maken voor ING? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Saville oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor ING, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis ING assessment test te oefenen.

INGWil je werken in een financiële wereld? Dan zit je bij ING op de juiste plaats. ING levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen.

ING als werkgever

ING’s missie is ‘mensen in staat stellen om een stap voor te blijven, privé en zakelijk’. Dat geldt niet alleen voor haar klanten maar ook voor haar medewerkers. Daarom hanteert ING zes pijlers om werkgeluk te bevorderen:

  1. vooruitstrevende arbeidsvoorwaarden,
  2. ontwikkeling,
  3. duurzaam en maatschappelijk betrokken,
  4. vitaliteit en welzijn,
  5. gezonde bedrijfscultuur,
  6. divers en inclusief.

Sollicitatieprocedure bij ING

Wil je gaan werken bij de ING, dan zijn een cv en cijferlijsten de belangrijkste documenten die je moet inleveren. Je moet ook een motivatiebrief schrijven, maar jouw cven cijferlijsten zijn bepalend of je doorgaat naar de volgende ronde.

Online assessment

In de volgende ronde maak je een online capaciteitentest van ING. Dit assessment wordt afgenomen door Saville. De Saville test is een moeilijke capaciteitentest die je goed moet voorbereiden. Het gaat erom dat je jouw test ook specifiek voorbereidt. Want de stroomdiagrammen van Saville zijn niet hetzelfde als die van bijvoorbeeld Ixly. Kies daarom ons Saville oefenpakket.

Het selectiegesprek

Zijn de resultaten van het online assessment bij ING positief? Dan krijg je de resultaten en een uitnodiging voor het selectiegesprek toegestuurd. Het selectiegesprek vindt plaats in Amsterdam met twee gesprekspartners van ING.

Assessmentdag

Ook nu mag je weer een online vragenlijst over jouw persoonlijkheid en competenties invullen. Na het interview krijg je feedback en hoor je of je doorgaat naar het assessment. Het assessment van ING bestaat uit een diepte-interview met een psycholoog en een rollenspel.

Laatste gesprek en aanbod

Zijn deze uitkomsten positief, dan volgt de laatste stap van de selectieprocedure bij ING. Dit is een gesprek met twee personen uit het senior management van ING en een vertegenwoordiger van HR. Als je de complete selectieprocedure succesvol afrondt, ontvang je direct een aanbieding van ING, vaak is dat al na het gesprek met het board panel.

Andere banken

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99