Volksbank assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Volksbank? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

De Nederlandse staatsbankorganisatie voor SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen. De bank focust zich op het verstrekken van hypotheek-, betaal- en spaardiensten. Bij de Volksbank zien ze bankieren als mensenwerk en houden ze niet van de typische bankiersmentaliteit.

Van mensen, voor mensen

Oprechte aandacht geven is waar het om draait. Luisteren naar de wensen van de klant. De klant zijn leven verrijken met jouw kennis en kunde. Er zijn als het nodig is.

Je kunt kiezen tussen de vakgebieden van Marketing, Data, Finance of Risk. ER is een Jong Expert Programma opgesteld speciaal voor junior posities, stages en bijbanen.

Sollicitatieprocedure

Op de website kun je bij de vacatures zien hoever ze zijn. Zo kun je zien of de vacatures nog open zijn, of de gesprekken al gestart zijn of dat ondertussen de positie is gevuld. Als het laatste nog niet het geval is kun je via de sollicitatiebutton je motivatie en CV uploaden.

Gesprekken

Dan wordt er zo snel mogelijk contact met je opgenomen. Binnen twee weken weet je of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Afhankelijk van de functie, kan er een tweede gesprek volgen.

Online assessment

In het geval van een assessment zal deze voor of na het gesprek afgenomen worden. Het assessment bestaat uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken. De test wordt afgenomen door LTP. Dit is een grote testontwikkelaar die meerdere testen gebruikt: LTP online en de g-test. Met ons LTP oefenpakket kan jij je op beide testen perfect voorbereiden.

Andere banken

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Volksbank oefenen voor 34,99