ABN AMRO assessment

Moet jij een assessment maken voor ABN AMRO? ABN AMRO maakt momenteel gebruik van twee verschillende Cubiks testen. Als je voor ABN AMRO KYC een test moet maken, moet je de Intermediate maken. In andere gevallen vaak de Advanced. Ons Cubiks oefenpakket bevat twee losse trainingen voor de testen. Zo ben je altijd perfect voorbereid. 

4.4/5

96% van onze gebruikers beveelt ons aan.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor ABN Amro,
alleen bij Hellotest.”

Cubiks – Advanced

800+ oefenvragen

Cubiks – Intermediate

1.400+ oefenvragen

Banking oefenpakket

4.000+ oefenvragen

Totaalpakket

12.500+ oefenvragen

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis ABN AMRO assessment test te oefenen.

Werken in een financiële wereld? Dan zit je bij ABN AMRO op de juiste plaats. ABN AMRO levert een compleet pakket van financiële diensten en advies. Van particuliere en private banking tot corporate banking.

ABN AMRO als werkgever

Werken bij ABN AMRO betekent werken aan projecten die ertoe doen. Want jouw werk heeft impact op miljoenen klanten. Samen met mensen van verschillende achtergronden, meningen en ideeën werk je in Nederland of het internationale netwerk. Bij ABN AMRO word je dagelijks uitgedaagd op werk en persoonlijk vlak, zodat jij kunt groeien tot de professional die je wilt zijn.

Sollicitatieprocedure bij ABN AMRO

Trainees en starters

ABN AMRO heeft voor recent afgestudeerden grofweg twee programma’s om te beginnen bij de bank. Je kunt als trainee of starter aan de slag. Voor beide functies wordt gevraagd om het Cubiks Advanced of Intermediate assessment af te leggen. De testscore van het assessment loopt tot 70 waarbij vaak een minimum score van 50 (beter dan 50% van de WO afgestudeerden) wordt gevraagd.

Voor enkele specifieke onderdelen zoals Corporate Clients (Corporate Finance, Debt Solutions, etc.) moet een score van 55 (beter dan 70% van de WO afgestudeerden) worden behaald. Stagiairs hebben een eigen sollicitatieprocedure waardoor zij geen test moeten maken. Doorloop je de stage succesvol en wil je verder in de selectieprocedure zul je alsnog de test moeten maken.

Business Courses

ABN AMRO organiseert ook Business Courses, onder andere voor alle startplekken in november. Hierbij moet je gedurende het sollicitatieproces ook wederom de Advanced of Intermediate test van Cubiks maken.

Er zijn voor de Business Course ontzettend veel aanmeldingen. Daarom kan je testscore meetellen als toelating voor het evenement. Dan is een zo hoog mogelijke score nog belangrijker dan gedurende de reguliere sollicitatie. Voor de corporate finance kandidaten wordt de business course ‘The Deal’ georganiseerd. Hier geldt dezelfde voorbereiding als voor de reguliere business course, behalve dat je bij de 30% beste WO afgestudeerden moet zitten.

Hoe ziet het ABN AMRO assessment eruit?

Het assessment van ABN AMRO wisselt afhankelijk van de functie en afdeling waar je voor solliciteert. Momenteel gebruikt ABN AMRO twee testen van Cubiks:

  1. Logiks Advanced
  2. Logiks Intermediate

Controleer goed jouw uitnodiging om te bepalen welke van de twee testen je moet maken.

ABN Logiks Advanced

De Logiks Advanced van Cubiks bestaat uit drie soorten vragen: abstract, numeriek en verbaal. In dit assessment krijg je de drie onderdelen los van elkaar en achter elkaar. Je hebt daarbij de tijd om tussen elk onderdeel pauze te nemen.

ABN Logiks Intermediate

De Logiks Intermediate van Cubiks bestaat ook uit drie soorten vragen: abstract, numeriek en verbaal. Deze categorieën worden echter door andere soorten vragensets ingevuld:

Bij het Intermediate assessment krijg je één test met alle vragen door elkaar. Daardoor ben je minder tijd kwijt aan de test maar krijg tussentijds ook geen pauze.

ABN AMRO oefenpakket van Hellotest

Ons oefenpakket voor ABN AMRO bevat lesmateriaal en vragen voor alle testen van ABN AMRO. Dan weet je dus zeker dat je áltijd goed voorbereid bent. Aan het begin van onze lessen laten we zien wat je moet maken voor welke test. Zodat je geen dubbel leerwerk hebt.

Goed om te weten: al ons oefen- en lesmateriaal is door onszelf ontwikkeld. Geheel onafhankelijk van Cubiks. Maar wel specifiek vóór Cubiks. Daardoor krijg je vragen waarvan wij weten dat ze jou perfect voorbereiden. Start dus vandaag nog met ons Cubiks oefenpakket en maak van jouw sollicitatie een succes.

Andere banken

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

96% van onze klanten beveelt ons aan!