Jumbo assessment oefenen

Moet jij het Jumbo assessment oefenen? Momenteel maakt Jumbo gebruik van twee verschillende testen: Talent Q / Korn Ferry test en de PiCompany test. Daarom hebben wij dit oefenpakket samengesteld waarmee je toegang tot alle Jumbo testen krijgt. Start vandaag nog met oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Talent Q / Korn Ferry oefentest

Probeer onze gratis Talent Q / Korn Ferry oefentoets.

JumboOnline en in de winkels de klant kunnen bedienen met een breed assortiment aan producten. Dat is wat Jumbo als supermarkt concept doet.

Jumbo als werkgever

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Je wordt dan ook als familie behandeld wanneer je hier begint.

Je kan daarom ook altijd rekenen op een goede samenwerking en hulp naar elkaar. Ook is er ruimte voor wat jij nodig hebt. Maar is er ook aandacht voor hoe jij kunt groeien en ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Jumbo heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit vier stappen. Je begint door op een vacature te solliciteren of met een open sollicitatie. Ziet Jumbo een match met jou? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een kennismaking. Daarna mag je het assessment maken.

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar jouw rekenkundige vermogen en persoonlijkheid. Het assessment van Jumbo wordt afgenomen door Talent Q. In sommige gevallen kan je de test van PiCompany krijgen.

Belangrijk: ga altijd uit van jouw eigen uitnodiging! In sommige gevallen moet jij een andere test maken. Welke test je krijgt is afhankelijk van de locatie waar je gaat werken maar ook op welke afdeling. Of de functie. Laat je dus niet afleiden door anderen die een andere test moeten maken.

Laatste gesprekken

Als je het assessment gehaald hebt, ga je door naar de volgende rondes. Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de managers van het team of vestiging waar je gaat werken. Is dit positief kan er eventueel nog een tweede gesprek volgen. Pas je binnen het team en cultuur van Jumbo, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij deze supermarkt.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de Jumbo test oefenen voor 34,99