Jumbo assessment

Moet jij een assessment maken voor Jumbo? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Let op: Jumbo gebruikt meestal de Talent Q test. Maar in sommige gevallen wordt ook de PiCompany test gebruikt. Kijk dus goed in jouw uitnodiging welke test jij moet maken!

Talent Q oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Jumbo, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Jumbo assessment test te oefenen.

JumboOnline en in de winkels de klant kunnen bedienen met een breed assortiment aan producten. Dat is wat Jumbo als supermarkt concept doet.

Jumbo als werkgever

Werken bij Jumbo is meer dan zomaar een baan. Je wordt onderdeel van een bijzondere familie die samen willen ondernemen en winnen. Die durven te dromen en grote stappen nemen zonder vrees. Je wordt dan ook als familie behandeld wanneer je hier begint.

Je kan daarom ook altijd rekenen op een goede samenwerking en hulp naar elkaar. Ook is er ruimte voor wat jij nodig hebt. Maar is er ook aandacht voor hoe jij kunt groeien en ontwikkelen.

Sollicitatieprocedure

Jumbo heeft een sollicitatieprocedure die bestaat uit vier stappen. Je begint door op een vacature te solliciteren of met een open sollicitatie. Ziet Jumbo een match met jou? Dan word je gebeld door een van de recruiters voor een kennismaking. Daarna mag je het assessment maken.

Online assessment

Het online assessment bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Hiermee wordt gekeken naar jouw rekenkundige vermogen en persoonlijkheid. Het assessment van Jumbo wordt afgenomen door Talent Q. In sommige gevallen kan je de test van PiCompany krijgen.

Belangrijk: ga altijd uit van jouw eigen uitnodiging! In sommige gevallen moet jij een andere test maken. Welke test je krijgt is afhankelijk van de locatie waar je gaat werken maar ook op welke afdeling. Of de functie. Laat je dus niet afleiden door anderen die een andere test moeten maken.

Laatste gesprekken

Als je het assessment gehaald hebt, ga je door naar de volgende rondes. Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de managers van het team of vestiging waar je gaat werken. Is dit positief kan er eventueel nog een tweede gesprek volgen. Pas je binnen het team en cultuur van Jumbo, dan is de laatste stap het arbeidsvoorwaardengesprek. Hierna kun aan de slag bij deze supermarkt.

Andere bedrijven

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99