NautaDutilh assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor NautaDutilh? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor stagiairs, werkstudenten, starters en seniors. Ook voor de business course kan je dit assessment krijgen.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons law of ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

NautaDutilh oefentoets

Probeer een gratis NautaDutilh (LTP) oefentoets. 

Nauta DutilhNautaDutilh is een internationaal advocatenkantoor dat adviseert volgens Nederlands, Luxemburgs en Belgisch recht. Er zijn vestigingen in Rotterdam, Amsterdam, Londen, Brussel, New York en Luxemburg. NautaDutilth biedt carrièremogelijkheden voor studenten, starters, professionals en bij business support.

Van alle markten thuis

Er wordt gewerkt met multidisciplinaire sectorteams om zo kennis te bundelen in sectoren zoals Agri & Food, Energy & Natural Resources, Financiële Instellingen, Transport & Logistiek en Vastgoed & Infrastructuur. Daarnaast zijn er praktijkgebieden. Deze focussen zich op onderwerpen als onder andere Arbeid & Pensioen, Fiscaal Recht en Fraude & Organisatie criminaliteit. Oftewel, genoeg mogelijkheden om een leuk functie te zoeken! Het bedrijf is op zoek naar ambitieuze, team-georiënteerde en communicatieve medewerkers.

Sollicitatieprocedure

Voor de meeste functies binnen NautaDutilth bestaat dit proces uit vijf rondes:

  1. Selectieronde op basis van brief en cv.
  2. Pre-employment screening inclusief social media check.
  3. Gesprek met de sollicitatiecommissie.
  4. Online assessment.
  5. Gesprek met drie partners.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek met de sollicitatiecommissie zal vooral ingaan op jouw brief en cv. Je neemt jouw brieven door en staat stil bij belangrijke punten. Eventueel moet je sommige dingen extra toelichten. Daarnaast kan de uitslag van jouw pre-screening besproken worden. 

Het online assessment

Het online assessment wordt afgenomen door LTP. Dit is één van de oudste testafnemers in Nederland. Momenteel maakt LTP gebruik van twee testen:

  • LTP online
  • LTP g-test

In jouw brief staat welke test je moet voorbereiden. Als het er niet duidelijk staat, kan je ook alvast inloggen. Start de test zelf niet. Maar kijk in de online omgeving rond welke test er klaar staat. Als je deze test niet haalt, ga je niet door. Daarom moet je hiervoor goed oefenen. Dat doe je natuurlijk met ons LTP oefenpakket. Dat bevat oefenmateriaal voor alle soorten LTP testen.

Laatste gesprek

Voorafgaand aan het laatste gesprek krijg je een case opgestuurd. Deze moet je zelf voorbereiden en ga je met drie partners doornemen. Alles hangt van dit gesprek af, dus bereid dit goed voor. Zorg dat je gestructureerd werkt en laat dit ook in jouw presentatie blijken. 

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de NautaDutilh test oefenen voor 34,99