Van Doorne assessment

Moet jij een assessment maken voor van Doorne? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is bedoeld voor de connector ability test van PiCompany. Als je een andere test moet maken, gebruik dan onze zoekfunctie in de menubalk.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor van Doorne, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis van Doorne test te oefenen.

van DoorneAls je werkt bij Van Doorne is het nooit saai. Dit kantoor is een informele en open organisatie waar ze diversiteit toejuichen.

Van Doorne als werkgever

Het kantoor richt zich vooral op civiel en fiscaal recht. Daarvoor zijn zo’n 171 advocaten, notarissen en fiscalisten in dienst. Hier werk je ook veel aan je eigen ontwikkeling. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid nemen. Daar draait het om bij Van Doorne advocaten.

Het is belangrijk dat je een open en creatieve blik hebt. Dat je een vraag uit verschillende perspectieven kan bekijken. Ook werk je in een inspirerende omgeving, waar veel diversiteit is en ruimte voor groei en ontwikkeling. Een leven lang leren en slimmer worden is dan ook een van de speerpunten (en voordelen) als je hier gaat werken.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een leven lang ontwikkelen en leren? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Je vult eerst een vragenlijst in en uploadt jouw motivatiebief en CV. Ook andere documenten zoals een cijferlijst moet je aanleveren. Zijn ze hier tevreden over en ziet Van Doorne een match met jou?

Eerste gesprek en assessment

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Verloopt dit gesprek succesvol? Dan mag je vervolgens het online assessment test maken. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest komen verschillende onderdelen aan bod.

Laatste gesprekken

Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met een partner. Overtuig je de partners dat jij de meest geschikte kandidaat bent? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij dit kantoor.

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99