Van Doorne assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor van Doorne? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is bedoeld voor de connector ability test van PiCompany. Als je een andere test moet maken, gebruik dan onze zoekfunctie in de menubalk.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

van DoorneAls je werkt bij Van Doorne is het nooit saai. Dit kantoor is een informele en open organisatie waar ze diversiteit toejuichen.

Van Doorne als werkgever

Het kantoor richt zich vooral op civiel en fiscaal recht. Daarvoor zijn zo’n 171 advocaten, notarissen en fiscalisten in dienst. Hier werk je ook veel aan je eigen ontwikkeling. Eigen ontwikkeling, initiatieven ontplooien en verantwoordelijkheid nemen. Daar draait het om bij Van Doorne advocaten.

Het is belangrijk dat je een open en creatieve blik hebt. Dat je een vraag uit verschillende perspectieven kan bekijken. Ook werk je in een inspirerende omgeving, waar veel diversiteit is en ruimte voor groei en ontwikkeling. Een leven lang leren en slimmer worden is dan ook een van de speerpunten (en voordelen) als je hier gaat werken.

Sollicitatieprocedure

Wil je ook een leven lang ontwikkelen en leren? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Je vult eerst een vragenlijst in en uploadt jouw motivatiebief en CV. Ook andere documenten zoals een cijferlijst moet je aanleveren. Zijn ze hier tevreden over en ziet Van Doorne een match met jou?

Eerste gesprek en assessment

Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek. Verloopt dit gesprek succesvol? Dan mag je vervolgens het online assessment test maken. Dit assessment bestaat uit een capaciteitentest. In de capaciteitentest komen verschillende onderdelen aan bod.

Laatste gesprekken

Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een of meerdere gesprekken met een partner. Overtuig je de partners dat jij de meest geschikte kandidaat bent? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij dit kantoor.

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Van Doorne oefenen voor 34,99