De Brauw assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor de Brauw Blackstone Westbroek? Momenteel maakt de Brauw gebruik van drie verschillende testen: Cubiks, PiCompany en The Selection Lab. Afhankelijk van jouw locatie, functie en vakgroep krijg je een andere test. Daarom hebben we dit oefenpakket samengesteld met losse trainingen voor al deze testen. Start dus vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 104,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons law of totaalpakket.

4.4/5

Cubiks oefentest

Probeer onze gratis Cubiks Logiks oefentoets.

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

The Selection Lab oefentest

Probeer onze gratis Selection Lab oefentoets.

De Brauw Blackstone WestbroekWil je werken in de internationale advocatuur? Dat kan bij het Nederlandse advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek.

De Brauw als werkgever

De Brauw heeft een uitgebreide internationale klantenkring. Niets voor niets heeft ze dan ook vestigingen in Brussel, London, New York, Shanghai en Singapore. Het is dan ook één van de grote zeven advocatenkantoren in Nederland. Als advocaat kun je werken op rechtsgebieden zoals:

  • fusies en overnames,
  • corporate recovery en insolvency,
  • pensioenen,
  • private equity,
  • ondernemingsrecht,
  • belastingrecht.

Werken bij de Brauw doe je nauwkeurig, integer, met passie en professioneel. Er wordt veel van je gevraagd en verwacht als je hier gaat werken. Maar er wordt ook veel in jou en jouw carrière geïnvesteerd.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je solliciteert bij de Brauw, word je eerst gevraagd om een digitaal sollicitatieformulier in te vullen. Hier wordt gevraagd om jouw persoonsgegevens, opleiding en werkervaring in te vullen. Verder is er de mogelijkheid om jouw CV en je motivatiebrief bij te voegen. Ook vinden ze cijferlijsten en beoordelingen van eerdere werkgevers belangrijk om te kunnen inzien. Met deze gegevens maken ze vervolgens een eerste selectie.

Online assessment

Behoor jij tot de eerste selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek en een online assessment. Het online assessment wisselt per functie en opleidingsniveau. Zorg dus dat je goed jouw uitnodiging leest om de juiste test te vinden. Momenteel maakt de Brauw gebruik van de volgende testen:

Jouw eigen uitnodiging is altijd leidend. Als toevallig een bekende een andere test heeft, kan dat dus. Laat je niet in de war brengen en oefen de test die jij moet maken.

Laatste gesprekken

In de tweede ronde heb je twee interviews van ongeveer een uur met een partner. Hierbij wordt gekeken naar de resultaten van het online assessment van de Brauw, jouw motivatie en gaan ze dieper in op jouw drijfveren. Als deze gesprekken ook weer positief blijkt te zijn, krijg je daarna een aanbod van de Brauw Blackstone Westbroek. Hierna kun je aan de slag bij dit internationale kantoor.

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu De Brauw test oefenen voor 34,99