Clifford Chance assessment

Moet jij een assessment maken voor Clifford Chance? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor Clifford Chance, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Clifford Chance test te oefenen.

Clifford Chance is een wereldwijd opererend kantoor. Ze werken met een breed klantenportfolio over de gehele wereld.

Clifford Chance als werkgever

Hier krijg je de kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererend kantoor. Ondanks de grootte opereert Clifford Chance als één organisatie. Daarbij wordt gekeken naar wat jij inbrengt. Het kantoor bouwt voort op jouw kennis en ervaring. Hierbij krijg je alle kansen om te groeien en het beste in jezelf naar boven te halen. Kennisoverdracht hoort bij het werk en is een taak die door alle advocaten serieus wordt genomen. Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd. Daarom krijg je in elke stap van je carrière de kans om jezelf te ontwikkelen. Om die reden word je vanaf dag één betrokken bij alle zaken.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je hier solliciteert, word je eerst gevraagd om een digitaal sollicitatieformulier in te vullen. Je vult dan jouw persoonsgegevens, opleiding, cijferlijst en werkervaring in. Verder kan je jouw CV en motivatiebrief bijvoegen. Zorg dat je ook referenties paraat hebt. Je moet (waarschijnlijk) ook jouw LinkedIn profiel koppelen. Met deze gegevens maken ze een eerste selectie. Behoor jij tot de eerste selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek en een online assessment.

Online assessment

Het online assessment van Clifford Chance bestaat uit het maken van capaciteitentest. Clifford Chance maakt gebruik van twee soorten assessments:

  1. SHL
  2. Pearson

Beide testontwikkelaars hebben ook nog eens elk 2 testen. SHL maakt gebruik van de On Demand en de General Ability / Verify G+ testen. Terwijl Pearson gebruikmaakt van de DAT Next Generation en de “oude” DAT. Ga altijd uit van jouw eigen uitnodiging. Die is leidend.

Laatste rondes

In de tweede ronde heb je twee interviews van ongeveer een uur met een partner. Je bespreekt de resultaten van het assessment , jouw motivatie en jouw drijfveren. Als deze gesprekken ook weer positief zijn, krijg je nog een laatste assessment. Slaag je hier ook in, dan krijg je daarna een aanbod van dit kantoor.

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

96% van onze klanten beveelt ons aan!