Clifford Chance Test oefenen

Moet jij een Clifford Chance Test maken? Dit kantoor gebruikt meestal de SHL test. In sommige gevallen  moet je ook nog de Watson Glaser Critical Thinking test maken. Daarom hebben wij een oefenpakket samengesteld met beide testen. Dan heb jij altijd de beste voorbereiding!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 59,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons law of totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

Clifford Chance SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

Clifford Chance SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Clifford Chance Watson Glaser

Probeer een Watson Glaser oefentoets met de verschillende onderdelen.

Clifford Chance is een wereldwijd opererend kantoor. Ze werken met een breed klantenportfolio over de gehele wereld.

Clifford Chance als werkgever

Hier krijg je de kans om aan de slag te gaan bij een wereldwijd opererend kantoor. Ondanks de grootte opereert Clifford Chance als één organisatie. Daarbij wordt gekeken naar wat jij inbrengt. Het kantoor bouwt voort op jouw kennis en ervaring. Hierbij krijg je alle kansen om te groeien en het beste in jezelf naar boven te halen. Kennisoverdracht hoort bij het werk en is een taak die door alle advocaten serieus wordt genomen. Je bent natuurlijk nooit uitgeleerd. Daarom krijg je in elke stap van je carrière de kans om jezelf te ontwikkelen. Om die reden word je vanaf dag één betrokken bij alle zaken.

Sollicitatieprocedure

Wanneer je hier solliciteert, word je eerst gevraagd om een digitaal sollicitatieformulier in te vullen. Je vult dan jouw persoonsgegevens, opleiding, cijferlijst en werkervaring in. Verder kan je jouw Curriculum Vitae en motivatiebrief bijvoegen. Zorg dat je ook referenties paraat hebt. Je moet (waarschijnlijk) ook jouw LinkedIn profiel koppelen. Met deze gegevens maken ze een eerste selectie. Behoor jij tot de eerste selectie? Dan volgt er een kennismakingsgesprek en een online assessment.

Online assessment

Het online assessment van Clifford Chance bestaat uit het maken van capaciteitentest. Clifford Chance maakt gebruik van twee soorten assessments:

  1. SHL
  2. Watson Glaser

Clifford Chance SHL

SHL maakt gebruik van de On Demand en de General Ability / Verify G+ testen. Deze testen lijken niet op elkaar. Je hebt echt een compleet andere strategie nodig voor elke test. Daarom krijg je in onze training ook losse trainingen voor elke test. Zo kan jij je het beste voorbereiden.

Clifford Chance Watson Glaser

De Clifford Chance Watson Glaser Test is een “critical thinking” test. Die test toetst of jij kritisch kunt lezen en denken en op basis daarvan correctie conclusies trekt. Soms moet je alleen de SHL of Watson Glaser maken. In andere gevallen moet je beide testen maken. Daarom bevat dit oefenpakket alle testen.

Laatste rondes

In de tweede ronde heb je twee interviews van ongeveer een uur met een partner. Je bespreekt de resultaten van het selectieassessment , jouw motivatie en jouw drijfveren. Als deze gesprekken ook weer positief zijn, krijg je nog een laatste assessment. Slaag je hier ook in, dan krijg je daarna een aanbod van dit kantoor.

Andere kantoren

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Clifford Chance oefenen voor 34,99