QuaRijn assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor QuaRijn? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. De test wordt ontwikkeld door Hrorganizer en afgenomen door QuaRijn. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies binnen QuaRijn. Start dus vandaag nog met oefenen.

Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons FMCG of totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

QuaRijn Oefentoets

Probeer onze gratis QuaRijn test. Hierin vind je de verschillende onderdelen die je ook op het echte assessment kunt krijgen.

Werken bij QuaRijn

QuaRijn AssessmentQuaRijn is een grote zorginstelling met verschillende locaties in Utrecht en Gelderland. Je kan hier werken als o.a.: verzorgende IG, Helpende, verpleegkundige, huishoudelijke hulp en in de thuiszorg. Keus genoeg dus! 

Sollicitatieprocedure

QuaRijn heeft een vaste sollicitatieprocedure die er als volgt uitziet:

Let op: lang niet iedereen moet het assessment maken. Lees dus goed jouw uitnodiging door of bel eerst met de recruiters om te vragen of jij een test moet maken. Het is namelijk zonde als je daar veel tijd in steekt terwijl het niet nodig is.

Het assessment

Dit bestaat uit een persoonlijkheidstest en een capaciteitentest. Het assessment van QuaRijn wordt afgenomen door HRorganizer. Dit is eigenlijk dezelfde test die Aon gebruikt. Je kan daarom ook dezee website tegenkomen als je jouw assessment moet maken. 

Dit is een vrij pittig assessment dat ook nog eens uniek is. Geen enkel andere test heeft de bijzondere vorm van inductief redeneren die hierin zit. Daarom is het heel belangrijk om dit specifiek voor te bereiden. Dat kan je natuurlijk doen met ons HRorganizer oefenpakket. Daar zie je ook voorbeelden staan van deze (bijzondere) vragen.

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge