Stedin assessment oefenen

De beste voorbereiding op het Stedin assessment. Met dit oefenpakket bereid jij je voor op alle testen van Stedin. Zowel de HFM als de LTP testen. Start vandaag nog met oefenen voor het beste resultaat.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

LTP oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Vol energie aan het werk en werken aan een leefwereld van energie. Dat doet Stedin, de netbeheerder in het grootste gedeelte van de Randstad.

Stedin als werkgever

In de wereld van energie speelt veel, ga je aan de slag bij Stedin dan rol je gelijk mee in de vernieuwingen en veranderingen die er spelen op het gebeid van energie. Van de energietransitie tot duurzaam produceren. Op welk gebeid je ook aan het werkt bent, bij Stedin word je betrokken bij alle veranderingen en innovaties.

Als je aan het werk gaat bij Stedin wordt niet alleen betrokken maar er wordt ook verwacht dat je erover mee denkt en input levert. Stedin verbindt niet alleen ruim 2 miljoen klanten, maar ze binden ook de medewerkers met elkaar. Zo verbinden ze graag jou en andere collega’s aan elkaar of aan innovatieve partijen zodat je kunt blijven leren en ontwikkelen op het gebied van jezelf en de energietransitie. Zo ben je samen gericht op de toekomst, waarin ruimte is om het werk van Stedin en jezelf te verbeteren en vernieuwen.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Stedin begint met het insturen van jouw sollicitatie. Binnen een aantal dagen ontvang je een reactie op jouw sollicitatie. Is dit een positieve reactie?

Eerste gesprek

Dan is het eerste gesprek van de sollicitatieprocedure van Stedin een kennismakingsgesprek op het hoofdkantoor. Dit eerste gesprek is altijd met een aantal toekomstige collega’s. Dit kan een leidinggevende, recruiter of aanstaande collega zijn. Jouw kennis, ervaring en ontwikkelmogelijkheden komen aan bod in dit gebrek.

Assessment

In het online assessment van Stedin wordt gekeken naar wie je bent als persoon, jouw cognitieve vaardigheden en in hoeverre je past binnen het team. Stedin maakt gebruik van twee verschillende testen:

Zorg dat je goed weet welke test je moet maken. Er zit namelijk heel veel verschil tussen deze twee ontwikkelaars. Sterker, elke ontwikkelaar heeft zelf twee verschillende testen. Daarom moet je van tevoren goed bekijken welke je hebt. Als je dat weet, kan je met ons HFM of LTP oefenpakket aan de slag. Kom je er niet uit? Neem dan contact op.

Laatste gesprekken

Tijdens dit gesprek gaat het over de inhoud van de baan die jij ambieert en wat Stedin jou te bieden heeft. Is er nog steeds een klik na dit gesprek? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin een aanbod en de secundaire arbeidsvoorwaarden worden besproken.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge