URW assessment

Moet jij een assessment maken voor Unibail-Rodamco-Westfield? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor URW, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis URW test te oefenen.

Unibail-Rodamco-Westfield (URW) is één van de belangrijkste wereldwijde ontwikkelaar en exploitant van vlaggenschipbestemmingen. Voornamelijk is het bedrijf actief in de detailhandel (87%), maar ook in kantoren, congres- en tentoonstellingslocaties. Op het moment telt URW 92 winkelcentra in Europa en de Verenigde Staten.

Reinventing

Bij URW ligt de nadruk op het heruitvinden van plekken en collectieve uitdagingen, maar misschien nog wel belangrijker jezelf herontdekken. Medewerkers die hun gedrevenheid en creativiteit laten zien, zijn bij URW erg gewild. Dit resulteerde in enkele kernwaarden zoals excellentie, samenwerking, ethiek en passie.

Deze waarden kun je uitoefenen binnen support of business functies. Onder business functies vallen onder andere Development, Operating Management, Investment, Leasing en Shopping Centre Management.

Sollicitatieprocedure

Stuur een professionele maar gepersonaliseerde sollicitatie. Verdiep je in het bedrijf door met de video’s, testimonials en informatie op de website specifiek voor jouw afdeling. Geef een duidelijke samenvatting over jouw carrière. Vul dit aan met belangrijke beslissingen, prestaties en vereiste vaardigheden.

Gesprek

Bereid je voor op het sollicitatiegesprek door alvast vragen te bedenken tijdens je onderzoek. Tijdens het interview wordt het gewaardeerd als je netjes en op tijd bent. Daarnaast zorgt het maken van aantekeningen voor een gemotiveerde impressie.

Gesprekken zijn standaard met een HR-medewerker en/of toekomstige manager. Deze zullen met jou de resultaten van het assessment doornemen en kijken of je persoonlijkheid en drijfveren passen bij het bedrijf. Vervolgens hoor je binnen korte termijn of je een URW-collega bent geworden!

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99