Strategy& assessment

Moet jij een assessment maken voor Strategy&? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Strategy&, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Strategy& test te oefenen.

Strategy& is een internationaal strategie consultancy, opgericht in de Verenigde Staten in 1914. Sinds 2014 is het een dochtermaatschappij van PricewaterhouseCoopers (PwC). Het bedrijf adviseert in welke strategie aan te nemen met betrekking tot Business, Organisatorisch, Klant, Product/ Service, Operationeel en Technologie.

Strategy & You

Waardes die bij het consultancy vak en daarnaast bij dit bedrijf passen zijn integer handelen, het verschil maken, zorgen (voor), samenwerken en je het mogelijke voorstellen. Verwacht en lever de hoogste kwalitatieve resultaten en maak de juiste beslissingen alsof je eigen reputatie op het spel staat.

Voor een Associate functie zoekt men naar hoge standaarden van algemene kennis, intellectuele nieuwsgierigheid en academische prestaties. Ook hecht men waarde aan initiatief, enthousiasme, professionele communicatieve vaardigheden en een analytisch “big picture” perspectief.

Sollicitatieprocedure

Voldoe jij hieraan en kun jij ze overtuigen hiervan? Solliciteer online met een Engelse motivatiebrief en CV. Voeg hier ook je Master en Bachelor studieresultaten aan toe met eventueel ook je middelbare school cijferlijst.

Het recruitment team in Amsterdam beoordeelt jouw sollicitatie binnen een week en streeft ernaar – indien je een match bent voor het bedrijf- je vervolgens uit te nodigen voor de eerste ronde van sollicitatiegesprekken.

Gesprekken

Dit bestaat meestal uit twee rondes en dit omvat drie gesprekken van ieder een uur. Dit wordt opgevolgd door een case, een scenario waarin een echt business situatie opgelost moet worden.

Deze case wordt vervolgens besproken in een gesprek. Op de website kun je tips vinden hoe jij je hierop voor kan bereiden door goed te luisteren, samenvatten van die informatie en de tijd te nemen om vervolgens na te denken. Voordat je het weet heb jij inderdaad ze echt overtuigd!

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99