Strategy& Assessment Oefenen

Moet jij een Strategy& Assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start vandaag nog met oefenen voor de Strategy& Test!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Strategy& is een internationaal strategie consultancy, opgericht in de Verenigde Staten in 1914. Sinds 2014 is het een dochtermaatschappij van PricewaterhouseCoopers (PwC). Het bedrijf adviseert in welke strategie aan te nemen met betrekking tot Business, Organisatorisch, Klant, Product/ Service, Operationeel en Technologie.

Strategy & You

Waardes die bij het consultancy vak en daarnaast bij dit bedrijf passen zijn integer handelen, het verschil maken, zorgen (voor), samenwerken en je het mogelijke voorstellen. Verwacht en lever de hoogste kwalitatieve resultaten en maak de juiste beslissingen alsof je eigen reputatie op het spel staat.

Voor een Associate functie zoekt men naar hoge standaarden van algemene kennis, intellectuele nieuwsgierigheid en academische prestaties. Ook hecht men waarde aan initiatief, enthousiasme, professionele communicatieve vaardigheden en een analytisch “big picture” perspectief.

Sollicitatieprocedure

Voldoe jij hieraan en kun jij ze overtuigen hiervan? Solliciteer online met een Engelse motivatiebrief en CV. Voeg hier ook je Master en Bachelor studieresultaten aan toe met eventueel ook je middelbare school cijferlijst.

Het recruitment team in Amsterdam beoordeelt jouw sollicitatie binnen een week en streeft ernaar – indien je een match bent voor het bedrijf- je vervolgens uit te nodigen voor de eerste ronde van sollicitatiegesprekken.

Strategy& Assessment

Het Strategy& assessment wordt afgenomen door SHL. Strategy& ontwikkelt dus niet zelf de test. SHL heeft de beschikking over meerdere testen: On Demand (oude test), General Ability en de Verify G+. Waarschijnlijk krijg je de General Ability of de Verify G+. Dit zijn praktisch dezelfde testen waarbij alleen de tijd en het aantal vragen wisselt. De inhoud niet.

Ons oefenpakket bevat losse trainingen voor de verschillende testen. Op die manier kan jij je het beste voorbereiden. Je oefent dan precies de onderdelen die je daadwerkelijk krijgt. Niet allerlei onderdelen die je niet krijgt of versies die je niet krijgt.

Gesprekken

Dit bestaat meestal uit twee rondes en dit omvat drie gesprekken van ieder een uur. Dit wordt opgevolgd door een case, een scenario waarin een echt business situatie opgelost moet worden.

Deze case wordt vervolgens besproken in een gesprek. Op de website kun je tips vinden hoe jij je hierop voor kan bereiden door goed te luisteren, samenvatten van die informatie en de tijd te nemen om vervolgens na te denken. Voordat je het weet heb jij inderdaad ze echt overtuigd!

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Strategy& oefenen voor 34,99