Taylor Wessing assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Taylor Wessing? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

Een full-service internationale advocatenkantoor, dat actief is in de meest dynamische industrieën. Een eenduidige aanpak is wat het bedrijf adviseert door klanten innovatief te laten nadenken over problemen. De voornaamste industrieën voor het bedrijf zijn Technology Media & Communications, Life Sciences, Energy en Private Wealth.

Instinct voor Zaken

Commerciële vaardigheden worden bij Taylor Wessing gezien als een perfecte match met juridische expertise. Daarnaast staat helder denken, creativiteit en ambitie voor aan bij het bedrijf om zo met uitstekende communicatie sterke relaties op te bouwen. Mocht je deze vaardigheden bezitten of er aan werken dan is het mogelijk om binnen drie sectoren te solliciteren. Sector Experience, Legal Expertise en International Reach.

Sollicitatieprocedure

Pieken op het juiste moment, dat is de insteek die je tijdens je sollicitatieproces moet hebben. Zorg ervoor dat je sollicitatiebrief, CV en andere documenten esthetisch er goed uitzien. Drafting skills zijn van belang als advocaat, eveneens taal en spelling.

Wanneer je de documenten volledig en volgens voorschriften hebt opgestuurd, kun je een uitnodiging voor één of twee gesprekken verwachten op kantoor. Waarna een juridische casus en capaciteiten-/ persoonlijkheidstest is ingepland.

Assessment

Dit is het moment om te laten zien dat je het vermogen hebt vraagstukken analytisch op te lossen. De uitkomsten van de persoonlijkheidstest zullen doorslaggevend zijn, zorg dat hier naar voren komt dat je jezelf wilt ontwikkelen, emotioneel stabiel bent, kritiek kan aanvaarden en stressbestendig bent.

De onderdelen voor de LTP capaciteitentest bestaan uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken. Zorg dat je dit voorbereidt met ons LTP oefenpakket. Daarmee haal jij jouw hoogste score.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Taylor Wessing oefenen voor 34,99