Taylor Wessing assessment

Moet jij een assessment maken voor Taylor Wessing? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

LTP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Taylor Wessing, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Taylor Wessing test te oefenen.

Een full-service internationale advocatenkantoor, dat actief is in de meest dynamische industrieën. Een eenduidige aanpak is wat het bedrijf adviseert door klanten innovatief te laten nadenken over problemen. De voornaamste industrieën voor het bedrijf zijn Technology Media & Communications, Life Sciences, Energy en Private Wealth.

Instinct voor Zaken

Commerciële vaardigheden worden bij Taylor Wessing gezien als een perfecte match met juridische expertise. Daarnaast staat helder denken, creativiteit en ambitie voor aan bij het bedrijf om zo met uitstekende communicatie sterke relaties op te bouwen. Mocht je deze vaardigheden bezitten of er aan werken dan is het mogelijk om binnen drie sectoren te solliciteren. Sector Experience, Legal Expertise en International Reach.

Sollicitatieprocedure

Pieken op het juiste moment, dat is de insteek die je tijdens je sollicitatieproces moet hebben. Zorg ervoor dat je sollicitatiebrief, CV en andere documenten esthetisch er goed uitzien. Drafting skills zijn van belang als advocaat, eveneens taal en spelling.

Wanneer je de documenten volledig en volgens voorschriften hebt opgestuurd, kun je een uitnodiging voor één of twee gesprekken verwachten op kantoor. Waarna een juridische casus en capaciteiten-/ persoonlijkheidstest is ingepland.

Assessment

Dit is het moment om te laten zien dat je het vermogen hebt vraagstukken analytisch op te lossen. De uitkomsten van de persoonlijkheidstest zullen doorslaggevend zijn, zorg dat hier naar voren komt dat je jezelf wilt ontwikkelen, emotioneel stabiel bent, kritiek kan aanvaarden en stressbestendig bent.

De onderdelen voor de LTP capaciteitentest bestaan uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken. Zorg dat je dit voorbereidt met ons LTP oefenpakket. Daarmee haal jij jouw hoogste score.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99