Wil je klanten helpen met de aanschaf van een nieuwe bril, lenzen of gehooroplossing? Dan ben je bij Hans Anders op het juiste adres.

Hans Anders als werkgever

Of je nu start als verkoopmedewerker of als vestigingsmanager, iedereen neemt een pakket aan unieke kwaliteiten met zich mee. Hans Anders snapt dat. Daarom kijken ze op welke manier jij je kunt ontwikkelen en het beste in jezelf naar boven haalt. Ga je hier werken dan doe je de dingen op een andere manier. Deskundigheid is van groot belang. Daarom krijg je ook alle kansen om jezelf op te leiden bij het Hans Anders College. De basiswaarden zoals eerlijkheid, klantgerichtheid en humor horen bij het personeel. Het is belangrijk dat je je daar ook in kan vinden en naar kan handelen. Daarnaast bieden ze een goed salaris en goede secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Via de website solliciteer je op één van de openstaande functies. Je kan ook een open sollicitatie indienen. Nadat jouw sollicitatie is ontvangen, kan je uitgenodigd worden voor het gesprek. Is dit gesprek goed bevallen?

Dan word je uitgenodigd voor een online assessment. Het assessment toetst jouw vermogen om probleemoplossend te werken en jouw communicatieve vaardigheden. Na een succesvol assessment en een goed gesprek volgt het tweede gesprek.

In dit gesprek wordt ingegaan op de functie, jouw verwachtingen en de resultaten van het online assessment. Is dit allemaal positief? Dan volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek. Ga je akkoord met het aanbod van de Hans Anders? Dan kun je daarna starten met werken bij Hans Anders. Je begint met een introductiedag en een inwerkprogramma bij dit bedrijf dat het anders doet.

Hans Anders

  • Aantal medewerkers: meer dan 2.500
  • Opgericht: 1982
  • Hans Anders Retailgroup telt na bijna 40 jaar meer dan 620 winkels
LTP cursusoverzichtLTP analogieën

LTP Oefenpakket

35,00

Kies voor de beste online LTP oefensite. Hier vind je online training voor het NIT H en LTP Impact assessment. De training bestaat uit 2.000+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de NIT M en H en LTP Impact voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
27 lessen
79 testen
2.095 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
2.100+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Verbale relaties M en H
NIT M en H
Matrix  M en H
Abstracte test M en H
Numerieke test M en H
Cijferreeksen M en H
Syllogismen M en H

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Hans Anders assessment

Rekenen met tabellen:

Rekenen met tabellen is gebaseerd op het begrijpen van jaarrekeningen en cijfers. Je moet snel eenvoudige berekeningen kunnen uitvoeren. Daarnaast moet je kunnen bepalen of berekeningen nodig en mogelijk zijn op basis van de gegevens.

Verbale analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Abstracte test / figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.