HVG assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor HVG? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

HVG oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

Als je gaat werken bij HVG dan werk je in een internationale omgeving. Holland van Gijzen heeft namelijk kantoren in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en de VS. Kennis en vakkundigheid staat hier voorop.

Holland van Gijzen als werkgever

Daarin wordt er veel geïnvesteerd als je gaat werken bij HVG. Je wordt gecoacht en neemt daarbij zelf de regie over je ontwikkelingsmogelijkheden. Je kan aan de HVG Law School cursussen en trainingen volgen. Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te doen aan de (multidisciplinaire) internationaal georiënteerde trainingsprogramma’s.

HVG doet zaken op het hoogste niveau, waarbij kwaliteit, snelheid en cliëntgerichtheid voorop staan. Dat wordt ook van jou verwacht als je hier gaat werken. Maar de inzet krijg je ook dubbel en dwars terugbetaald.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij HVG wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functie. Hier word je gevraagd om je persoonsgegevens, je cv, een motivatiebrief en eventueel je cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen.

Eerste gesprek

Is de recruitment afdeling hierover tevreden over en ziet HVG een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met een recruiter.

Capaciteitentest

Na dit gesprek volgt een online LTP capaciteitentest. In deze online capaciteitentest van HVG word je rekenkundige, verbale vermogen en je vermogen om logisch te redeneren getoetst. Ook word je probleemoplossend vermogen getoetst.

Tweede en laatste gesprek

Het tweede gesprek voer je met de manager van de afdeling en een HR-manager. Als je dit gesprek goed hebt afgerond, ga je naar het laatste gesprek. Dit voer je met een senior medewerker en één of twee partners. Overtuig je alle mensen rondom de tafel dat jij de geschikte kandidaat ben? Dan kun je daarna aan de slag bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge