Het Oranje Fonds assessment

Moet jij een assessment maken voor het Oranje Fonds? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle verschillende banen en functies binnen deze stichting.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor het Oranje Fonds, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Oranje Fonds test te oefenen.

Werken het Oranje Fonds, dan werk je voor het grootste nationale fonds op sociaal gebied en help je mee aan een verbonden Nederland.

Het Oranje Fonds als werkgever

Het Oranje Fonds is een onafhankelijk fonds dat geen geld van de overheid ontvangt. Hier zorg je ervoor dat projecten niet alleen geld krijgen. Zo initieer je ook projecten en draag je zorg voor communicatie en PR. Ook werk je samen met andere partijen in de samenleving zoals particulieren, overheden en het bedrijfsleven.

Een sociaal verbonden Nederland lijkt misschien een grote opdracht. Maar jij wordt daar aan alle kanten in ondersteund. Je krijgt begeleiding en ondersteuning die nodig is bij het uitvoeren van jouw werkzaamheden. Daarnaast heb je marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden. Aangevuld met een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Het begint met jouw motivatiebrief en cv. Deze eerste stap is één van de belangrijkste. Want als jouw brieven niet goed zijn, mag je niet eens op gesprek komen. Als je een motivatiebrief schrijft, neem dan de vacature in gedachten mee. Welke signaalwoorden staan er in? Waar zijn ze naar op zoek? Ben jij die persoon? Zoek naar raakvlakken en werk die uit. Neem altijd jouw brief door met een vriend(in). Dan ontdek je makkelijk foutjes en onlogische zinnen.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek gaat vooral over jouw brieven. Wat motiveert jou om bij Het Oranje Fonds te gaan werken? Probeer jouw antwoorden goed en duidelijk te geven. Hiervoor kan je de SMART methode gebruiken. Dan structureer je jouw antwoorden op een duidelijke manier:

  • specifiek,
  • meetbaar,
  • acceptabel,
  • realistisch,
  • tijdgebonden.

Het assessment

Als je het eerste gesprek goed hebt afgerond, moet je een Eelloo assessment maken. Dit is een pittige online test waarin jouw capaciteiten worden bepaald. Je moet abstracte, numerieke en verbale vragen maken in een korte tijd. Als je deze test niet haalt, lig je uit de sollicitatie. Daarom is het belangrijk dat je goed oefent.

Laatste gesprekken

Er volgt een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar je gaat werken. Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op jouw motivatie. Ook bespreek je de resultaten van het online assessment. Hierna volgt een afsluitend gesprek en een aanbod voor een contract. Daarna kun jij je ook actief gaan inzetten voor deze stichting.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

96% van onze klanten beveelt ons aan!