HefGroep assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor HefGroep? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Werken op maatschappelijk en sociaal vlak? Ga dan aan de slag bij de HefGroep. De HefGroep richt zich als innovatieve, maatschappelijk verantwoord opererende onderneming op het jonge kind, jeugdwerk en jeugdhulpverlening.

HefGroep als werkgever

Als je hier gaat werken, zorg je ervoor dat kinderen kansrijk en veilig kunnen opgroeien. Dat ze talenten kunnen ontwikkelen en inzetten in de samenleving. Kerncompetenties zoals samenwerkingsgerichtheid, klantgerichtheid, ondernemerschap, professionaliteit vormen hierbij de basis.

Als je hier gaat werken, ben je de verbindende kracht tussen de jeugd. Vanuit jouw expertise kun je vervolgens acties ondernemen. HefGroep investeert veel in haar werknemers. Onder andere op het gebied van: kennis, ontwikkelen van talenten en geven van cursussen en trainingen.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren, doe je op de aparte sollicitatiepagina. Hier vul je het sollicitatieformulier in. Werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV werk je hier bij. Is er een match met jou en de gevraagde functie? Dan word je door een recruiter gebeld voor een kort kennismakingsgesprek.

Online assessment

Bij een positief gesprek ga je door naar de volgende stap van de sollicitatieprocedure. Je moet nu een HFM assessment maken. Het assessment bestaat uit een capaciteitentest. Dit is een test waarin jouw probleemoplossend vermogen wordt getoetst. Daarnaast krijg een vragenlijst hoe jij reageert in stressvolle situaties.

Laatste gesprekken

Dit gesprek voer je met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan krijg je het tweede en laatste gesprek van de sollicitatieprocedure. Hierna krijg je een aanbod en mag je je contract tekenen. Vervolgens start je de eerste weken met een inwerkprogramma en daarna kun je aan de slag.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu HefGroep assessment oefenen voor 34,99