IJsterk assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor IJsterk? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

IJsterk oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

Elke dag fluitend naar je werk, dat krijg je als je gaat werken bij de organisatie IJsterk. IJsterk is een kinderdagverblijf met tien verschillende locaties.

IJsterk als werkgever

Werken bij IJsterk betekent dat je werkt in een kinderdagverblijf waar pedagogische opvoeden het belangrijkste speerpunt is. Heb jij een pedagogische opleiding afgerond? Dan kun jij alle kennis en ervaring gelijk in de praktijk brengen. IJsterk vindt het belangrijk dat de kinderen worden opgevoed aan de hand van hun pedagogische visie. Daarom investeert ze ook veel in haar medewerkers om de ontwikkelingen en kennis op hoog niveau te houden.

Daarnaast werk je in een mooi nieuw kinderdagverblijf wat voldoet aan alle eisen omtrent kinderopvang. De cultuur bij IJsterk kenmerkt zich door persoonlijke contact en korte lijnen in communicatie. Als je gaat werken bij IJsterk heb je niet alleen veel persoonlijk contact met de ouders en kinderen maar ook met je collega’s. Er hangt dan ook een fijne sfeer in de verschillende locatie en er is veel ruimte om samen te werken en eigen initiatief te tonen.

Sollicitatieprocedure

Wil je aan de slag bij het IJsterk? Dan kun je als eerste een sollicitatie sturen door te solliciteren op een bestaande vacature door het online sollicitatieformulier in te vullen of door een open sollicitatie te sturen. Binnen tien dagen hoor je een reactie. Is er een match? Dan word je gebeld door voor een eerste gesprek. In dit eerste gesprek gaat een HRM-adviseur en de manager van de locatie waar je komt te werken dieper in op jouw kennis, ervaringen en interesses.

Online assessment

Na een positief gesprek volgt de volgende stap van de sollicitatieprocedure bij IJsterk. Het maken van een LTP assessment. Het online assessment van IJsterk bestaat uit een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Waren de resultaten hiervan positief? Dan word je uitgenodigd voor een tweede gesprek.

De gesprekken

Tijdens dit gesprek praat je met de manager van de afdeling en een van je andere toekomstige collega’s. Niet alleen de resultaten van het assessment komen aan bod, maar ook wordt gekeken of jouw visie op pedagogische opvoeden overeenkomt met die van IJsterk. Klikt het aan beide kanten nog steeds? Dan krijg je daarna een aanbod voor een contract en salaris. Vervolgens spreek je af wanneer je gaat beginnen met werken bij IJsterk.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99