IG&H oefenen

Moet jij een assessment maken voor IG&H? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

Wil je gaan werken als in de consultancy of als data analyticus? Dan kun je gaan werken bij IG&H. Dit adviesbureau werkt voor toonaangevende organisaties in de financiële dienstverlening, retail en gezondheidszorg.

IG&H als werkgever

Hier werken, kun je vergelijken met topsport beoefenen. Jezelf ontwikkelen en uitdagen is hier de norm. Je doet het elke dag een stapje beter en plaatst het resultaat boven persoonlijk succes. Het belang van de eindklant staat natuurlijk centraal. Heb jij lef en verander je graag de speelregels? Dan ben jij hier op de juiste plaats.

Om elke dag een stapje beter te presteren investeert IG&H ook in jou. De ontwikkeling van haar medewerkers is een van de belangrijkste pijlers in het HR-beleid. Zo geloven ze sterk in de filosofie 70/20/10. Daardoor ontwikkel je je maximaal ‘on-the-job’ door intensieve begeleiding en coaching. Daarnaast krijg je een goed salaris, korting op je ziektekosten, ruime opleidingsmogelijkheden en mogelijkheden tot flexwerken.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij IG&H doe je online. Via de website kun je jouw motivatiebrief en CV indienen. Zijn ze hier tevreden over en ziet IG&H Consulting een match? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij IG&H. Dit is een kennismakingsgesprek. Dit gesprek voer je met een recruiter en is verkennend van aard. Is dit gesprek positief? Dan mag je door naar het online assessment van IG&H.

Online assessment

Het assessment van IG&H wordt afgenomen door HFM. HFM gebruikt momenteel twee testen:

IG&H gebruikt de specifieke intelligentietest. Ons HFM oefenpakket bevat al het materiaal dat je nodig hebt voor de SIT. Daarnaast is het oefenmateriaal voor de VIT ook inbegrepen. On het lesplan staat duidelijk aangegeven wat je moet oefenen voor welke test. Controleer voordat je start altijd goed jouw uitnodiging zodat je zeker weet dat je de juiste test oefent.

Laatste gesprekken

Tijdens dit gesprek wordt dieper ingegaan op wie je bent, wat voor toekomstverwachtingen jij hebt en wat jij IG&H kan brengen. Wanneer alle gesprekken tijdens de sollicitatieprocedure van IG&H positief verlopen, krijg je een aanbod. Na het accepteren van het aanbod kun jij je contract tekenen aan de slag bij deze consultant.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge