Werken bij Manpower betekent het verbinden van talenten aan werk. Van intercedent, recruiter, planner tot salesmanager; alle functies hebben één ding gemeen, namelijk het samenbrengen van werkzoekenden en werkgevers.

Manpower als werkgever

Al sinds 1948 is ManpowerGroup wereldleider in vernieuwende arbeidsmarktoplossingen. Zo helpt Manpower talenten aan werk. Maar ook intern werken er veel talenten. Ga jij aan het werk bij Manpower? Dan is er veel ruimte voor jouw ontwikkeling als persoon en in jouw carrière bij Manpower. Ook geloven ze dat je baan meer is dan alleen werk en willen ze de beste zijn in wat ze doen. Die twee factoren maken dat Manpower jou wilt stimuleren om het beste uit jezelf te halen. En om dat mogelijk te maken, bieden ze tal van interessante secundaire voorwaarden aan. Zo kan jij op een creatieve en waardevolle manier helpen om de doelen van Manpower te realiseren.

Sollicitatieprocedure bij Manpower

Wil je gaan werken bij Manpower? Dan is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier op de website. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent corporate recruiter uitgenodigd voor een telefonisch interview en een online assessment. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen. Na het succesvol doorlopen van het online assessment van Manpower wordt een referentie onderzoek uitgevoerd. Zijn de resultaten van het online assessment van Manpower en het referentie onderzoek positief? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met je toekomstige manager. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Manpower jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan kun je aan de slag bij Manpower.

Manpower

  • Opgericht: 1948
  • Actief in 80 landen
  • Onderdeel van de ManpowerGroup
HFM VIT cursusoverzichtHFM cijferreeksen

HFM Volledige Intelligentie Test VIT Oefenpakket

35,00

Online training voor het Volledige Intelligentie Test assessment. De training bestaat uit 2.000 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Volledige Intelligentie Test (VIT) voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
14 lessen
55 testen
2.001 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
1.500+ tevreden gebruikers

Dit oefenpakket bevat:

Cijfermatig redeneren (cijferreeksen en rekenvaardigheid)
Logisch redeneren (syllogismen)
Verbale aanleg (analogieën)
Oefenassessment VIT stijl

Taal van het oefenpakket:

Nederlands
Engels

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Hoe ziet het Manpower assessment eruit?

Manpower maakt voor het testen van jouw capaciteiten gebruik van de Volledige Intelligentietest (VIT) van assessmentbureau HFM. De opzet van de Volledige Intelligentietest is anders dan veel andere capaciteitentesten. In deze test krijg je vragen uit vier categorieën: analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Deze vragen worden door elkaar gesteld in één test.

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde woord onderling hebben.

Voorbeeld: hand – vinger : voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Syllogismen:

Bij syllogismen krijg je een stelling te zien die beoordeeld moet worden:

Alle koeien hebben horens.
Alle horens zijn gemaakt van hout.
Conclusie: alle koeien hebben houten horens.

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.

Manpower assessment oefenen

Natuurlijk wil jij je optimaal voorbereiden op het assessment dat je bij Manpower gaat krijgen. Door goed te oefenen, vergroot je de kans dat jij het assessment succesvol aflegt. Zo laat je de concurrentie achter je en krijg jij die droombaan bij Manpower! Hellotest helpt je graag bij het oefenen voor de Volledige Intelligentietest van HFM. Met ons HFM Volledige Intelligentie Test VIT oefenpakket. Met 1.500 oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden weet jij het beste resultaat te behalen op het echte Manpower assessment. Succes!

Andere assessments van bedrijven