Optiver Assessment Oefenen

Moet jij een Optiver Assessment Test maken? Optiver maakt gebruik van verschillende testen, namelijk: SHL en HFM. Daarom hebben wij een oefenpakket samengesteld voor alle Optiver testen die je kan krijgen. Start dus vandaag nog met oefenen voor de Optiver Test!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

HFM SIT oefentoets

Probeer een SIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM VIT oefentoets

Probeer een VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Optiver is van origine een Nederlandse onderneming op het gebied van handel in financiële derivaten. De onderneming is als optiehandelaar opgericht. Het verbeteren van de markt is dan ook het doel. Producten en diensten lopen uiteen van beursgenoteerde derivaten, obligaties, ETF’s, liquide middelen en vreemde valuta.

Hoe uitdagender, hoe beter

Daarom zijn mensen met een wetenschappelijke kijk en aangeboren nieuwsgierigheid hier meer dan welkom. Om zoveel mogelijk te bereiken, staat samenwerken centraal. Developers, onderzoekers en Traders werken nauw samen om zo gericht het doel te bereiken.

Ben jij een echte teamplayer, dan kun je aan het werk bij verschillende expertise gebieden:

  • trading,
  • research.
  • technology.

Sollicitatieprocedure

Lijken één van deze gebieden je helemaal het einde? Dan kun je eenvoudig op de knop klikken bij de vacature die je aanspreekt. Vul alle benodigde gegevens netjes en secuur in. Sollicitaties zonder cv en motivatiebrief worden niet behandeld. Denk er ook aan dat deze brieven de basis vormen voor de latere gesprekken. 

Optiver Test

Het Optiver online assessment wordt meestal door SHL afgenomen. In zeldzame gevallen moet je de test van HFM maken. Let dus goed op welke test in jouw uitnodiging staat. Elke test vereist namelijk een compleet andere voorbereiding! Het is ook erg belangrijk dat je oefent anders haal je namelijk de test niet. 

De Optiver SHL test is de meest voorkomende test. Deze test bestaat uit een abstract, numeriek en verbaal gedeelte. SHL heeft meerdere testen in omloop. Daarom krijg je per SHL test een losse training. Zo kan jij je perfect voorbereiden op de SHL test.

De Optiver HFM test wordt minder gebruikt. Ook HFM heeft twee verschillende testen: VIT en de SIT. Meestal krijg je de VIT. Ook voor HFM hebben wij twee losse trainingen ontwikkeld. Zodat jij de beste voorbereiding krijgt.

Let op: kijk goed in jouw uitnodiging welke test je moet maken. Je krijgt namelijk alle SHL en HFM testen als je dit oefenpakket koopt. Het is zonde als je de verkeerde testen oefent.

Laatste gesprek en screening

Na het assessment krijg je een laatste gesprek. Afhankelijk van jouw standplaats is dat online of op locatie. Eventueel kan hier nog een presentatie aan gekoppeld zijn met uiteindelijk nog een laatste interview.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge