Optiver assessment

Moet jij een assessment maken voor Optiver? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Optiver, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Optiver test te oefenen.

Optiver is van origine een Nederlandse onderneming op het gebied van handel in financiële derivaten. De onderneming is als optiehandelaar opgericht. Het verbeteren van de markt is dan ook het doel. Producten en diensten lopen uiteen van beursgenoteerde derivaten, obligaties, ETF’s, liquide middelen en vreemde valuta.

Hoe uitdagender, hoe beter

Daarom zijn mensen met een wetenschappelijke kijk en aangeboren nieuwsgierigheid hier meer dan welkom. Om zoveel mogelijk te bereiken, staat samenwerken centraal. Developers, onderzoekers en Traders werken nauw samen om zo gericht het doel te bereiken.

Ben jij een echte teamplayer, dan kun je aan het werk bij verschillende expertise gebieden:

  • trading,
  • research.
  • technology.

Sollicitatieprocedure

Lijken één van deze gebieden je helemaal het einde? Dan kun je eenvoudig op de knop klikken bij de vacature die je aanspreekt. Vul alle benodigde gegevens netjes en secuur in. Sollicitaties zonder cv en motivatiebrief worden niet behandeld. Denk er ook aan dat deze brieven de basis vormen voor de latere gesprekken. 

Optiver test

Het assessment van Optiver wordt meestal door SHL afgenomen. In zeldzame gevallen moet je de test van HFM maken. Let dus goed op welke test in jouw uitnodiging staat. Elke test vereist namelijk een compleet andere voorbereiding! Het is ook erg belangrijk dat je oefent anders haal je namelijk de test niet. 

Laatste gesprek en screening

Na het assessment krijg je een laatste gesprek. Afhankelijk van jouw standplaats is dat online of op locatie. Eventueel kan hier nog een presentatie aan gekoppeld zijn met uiteindelijk nog een laatste interview.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99