NIBC assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor NIBC? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle testen die NIBC gebruikt: Cubiks en LTP. Start dus vandaag nog met jouw voorbereiding op de NIBC test.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Logiks Advanced oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Advanced.

Logiks General (Intermediate) oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de Logiks Intermediate.

LTP oefentoets

Je krijgt de verschillende onderdelen uit de LTP test.

NIBC Bank is een Nederlandse bank die zich richt op zakelijke en particuliere klanten. Het doel is om een verschil te maken voor har klanten op beslissende momenten.

NIBC als werkgever

NIBC is een relatief kleine bank met een dynamische en informele cultuur. Je zult direct een impact maken op zowel de bank als haar klanten. Als je gaat werken bij NIBC krijg je snel verantwoordelijkheden. Je gaat met klanten om tafel en snapt snel hoe een bank werkt. Dit is een unieke mogelijkheid om jouw talenten te ontwikkelen.

NIBC is prestatiegericht. Zodat ze op elk niveau in de behoefte van de klant kunnen voorzien. Ontwikkeling van deskundigheid en kennis is net zo belangrijk als flexibiliteit. Daarom biedt NIBC ook flexibele werkplekken. Hierdoor kun je werken waar en wanneer je wilt

Sollicitatieprocedure

Wil je ook gaan werken bij NIBC? Dan kun je via de website solliciteren op een van de openstaande functies. Er wordt gevraagd om een vragenlijst in te vullen en je motivatie bief en CV te uploaden. Ook andere documenten met betrekking tot je studie zoals een cijferlijst worden gevraagd om mee te sturen. Of als je echt indruk wilt maken kun je ook een videosollicitatie uploaden.

Eerste gesprek

Heb je indruk gemaakt? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek van de sollicitatieprocedure bij NIBC.

Online assessment

Het assessment van NIBC wordt afgenomen door LTP of Cubiks. Deze test bestaat uit: 

Deze test moet je goed voorbereiden. Want als jouw score niet hoog genoeg is, ga je niet door naar de volgende ronde. Een passing score is niet bekend. Wat we wel weten, is dat jouw score hoger moet zijn dan tenminste 50% van de andere kandidaten. Daarom kies je het beste voor ons NIBC oefenpakket. Dat is jouw beste kans om de test te halen.

Naast de capaciteitentest moet je ook een persoonlijkheidstest maken. Dat is een big five test waarin vijf grote persoonlijkheidstrekken worden gemeten. Voor deze test hoef je niet te oefenen. Vul dit gewoon in zoals je bent en wees eerlijk. Dan krijg je de beste uitslag.

Laatste gesprek

Het tweede gesprek voer je met de manager en eventueel enkele collega’s van de afdeling waar je gaat werken. Bij dit gesprek ga je de diepte in. Ook bespreek je de resultaten van jouw assessment. Heb je ook tijdens dit gesprek jezelf goed kunnen verkopen? Dan kun je na het tekenen van jouw contract beginnen met werken bij NIBC.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge