Ormit assessment

Moet jij een assessment maken voor Ormit? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

NOA oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Ormit, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Ormit test te oefenen.

Het beste uit jezelf halen en uit anderen, dat is het doel waarmee je aan de slag gaat als je werkzaam bent bij Ormit. Ormit maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en binden van toptalent.

Ormit als werkgever

Ormit zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste banen komen te zitten, door het vinden en van mensen. Maar ook als je werkt bij Ormit weet je zeker dat je het beste uit jezelf kunt halen. Zo doen ze er alles aan dat jij op de juiste plek zit en het beste kunt werken.

Dit varieert van flex-werk plekken, thuiswerken, flexibele uren tot opleidingsmogelijkheden. Ook ben je er zeker van dat je bij een organisatie werkt waar mensen bevlogen zijn in hun werk, graag samenwerken en op die manier het verschil kunnen maken met andere bedrijven. Ormit heeft namelijk in 2019 de award ‘Best workplace’ gewonnen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Ormit dan kun je via de email een CV en brief insturen. Is brief en CV positief beoordeeld door de HR-manager? Da ga je door naar de volgende stap in de sollicitatieprocedure van Ormit.

Kennismakingsgesprek

Je wordt namelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de HR-manager en de manager van de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Zien zijn voldoende aanknopingspunten en een aanstormend talent in jou? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij Ormit.

Ormit assessment

De volgende ronde betreft het NOA assessment. De NOA MCT-H bestaat uit verschillende onderdelen, namelijk:

Zoals je ziet heeft NOA nogal wat onderdelen in de test zitten. Veel van deze onderdelen zie je ook zelden bij andere testen terugkomen. Het is daarom zo belangrijk dat je NOA specifiek voorbereidt. Dat doe je natuurlijk met ons NOA oefenpakket. Daarin vind je voor al deze onderdelen lessen en oefentesten met antwoorden en uitleg.

Selectiegesprek Ormit

Aansluitend aan deze dag of middag vindt het selectiegesprek plaats. In dit gesprek worden de resultaten van het Ormit assessment doorgenomen en kun jij eventueel nog andere zaken toelichten. Mag je door naar de laatste rond van de sollicitatieprocedure bij Ormit? Dan volgt er een laatste gesprek over jouw arbeidsovereenkomst en kun je daarna jouw contract tekenen.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99