NS assessment

Moet jij een assessment maken voor NS? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

LTP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor NS, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis NS test te oefenen.

Werken bij NS betekent dat jij hét verschil kunt maken in de wereld van duurzame mobiliteit. Je zorgt ervoor dat miljoenen Nederlanders van deur tot deur in beweging worden gebracht.

De NS als werkgever

Als je gaat werken bij de NS, maak je deel uit van een organisatie die midden in de maatschappij staat en Nederland in beweging brengt. Van deur tot deur. Het is het grootste spoorwegbedrijf van Nederland. Werken bij de NS kan variëren van functie als conducteur, machinist tot werken op het hoofdkantoor.

Ondanks de grote verscheidenheid in werkzaamheden blijft één ding overal hetzelfde: er wordt gekeken naar jou als persoon en wat jij nodig hebt om je werk goed te kunnen uitvoeren. Zo heb je een professionele ontwikkelingsmogelijkheden en een keuzeplan wat betreft secundaire voorwaarden. En, ook mooi meegenomen, mag je altijd vrij reizen in de tweede klas van de trein.

Sollicitatieprocedure bij NS

Solliciteren bij de NS begint op de aparte sollicitatiepagina van de NS. Hier kun je online het sollicitatieformulier invullen. Werkervaring, opleiding, persoonlijke gegevens en jouw CV kan hier worden ingevuld. Is er een match met jou en de gevraagde functie? Dan word je door een recruiter gebeld voor een kort kennismakingsgesprek.

Online assessment

Bij een positief gesprek ga je door naar de volgende stap van de sollicitatieprocedure van de NS. Dit is het maken van het LTP assessment van de NS. Het assessment van de NS bestaat uit een capaciteitentest, een test waarin jouw probleemoplossend vermogen wordt getoetst. Deze test kun je vanaf je eigen computer maken en duurt ongeveer een uur.

Interview

Ben je hier succesvol in en zijn de resultaten naar wens? Dan word je uitgenodigd voor een interview met de manager van desbetreffende functie waarop je hebt gesolliciteerd. Is dit gesprek ook goed verlopen? Dan word je vervolgens uitgenodigd voor een tweede en laatste gesprek. Hierna mag je je ook een werknemer van het grootste spoorwegbedrijf van Nederland noemen.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99