NN assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor NN? Dankzij onze oefenpakketten kan jij je perfect voorbereiden. Nationale Nederlanden (NN) maakt momenteel gebruik van twee verschillende testen: Harver en HFM. Daarom hebben wij dit oefenpakket samengesteld speciaal voor NN met alle testen.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

NN cognitive ability test

Oefen hieronder de verschillende onderdelen van de cognitive ability test. Dit is de meest gebruikte Harver test.

NN SIT Test

Oefen hieronder de verschillende onderdelen van de HFM SIT.

NN VIT Test

Oefen hieronder de verschillende onderdelen van de HFM VIT.

Bij deze financiële dienstverlener kun je terecht voor diensten als sparen, verzekeren, beleggen, zorgverzekering, hypotheken, financieel advies en meer. De focus ligt hier bij het relevanter en persoonlijker maken van de dienstverlening voor de klant. Om dit na te streven zijn mensen die omkijken naar anderen en initiatief nemen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel gewenst.

Een Nationale Nederlander

Een algemeen begrip maar voor dit bedrijf is er maar één zoals jij! Mocht je nog niet zo zeker weten of NN bij jou past, doe dan de test op de NN-website. De meeste vacatures te vinden bij Change & IT, maar ook bij Finance en Operations & Support. Alhoewel, bij andere afdelingen ook genoeg vraag is naar nieuw talent.

Sollicitatieprocedure

Nadat je op de sollicitatie button hebt geklikt bij een voor jou passende vacature, is het mogelijk om het sollicitatieformulier in te vullen. Een motivatiebrief, CV en de uitslag van de test zijn hierin te uploaden.

Selectiegesprekken

Binnen twee weken weet je of je uitgenodigd bent voor de volgende stap: selectie gesprekken. Vanwege de persoonlijke benadering, kun je naast vragen over kennis en ervaring ook gerichte vragen verwachten. Bijvoorbeeld over wie je bent en wat jouw drijfveren zijn. Bedenk van tevoren goed hoe je deze drijfveren in kan zetten voor NN.

De twee gesprekken zullen bestaan uit een kennismaking met een directe collega, de manager van de afdeling en een recruiter van Nationale Nederlander. Voor management en specialistische functies kan er eventueel een derde gesprek volgen

NN capaciteitstesten

Voor de meeste functies is een online assessment onderdeel van het sollicitatieproces. Deze test kun je thuis maken en bestaat uit een drijfveren-, persoonlijkheid- en intelligentie test. Momenteel gebruikt NN twee verschillende assessments:

  1. HFM volledige intelligentietest,
  2. Harver cognitive ability test.

De HFM test bestaat uit analogieën, cijferreeksen, syllogismen en rekenvaardigheid. Je moet dan zo’n 60 vragen in 30 minuten achter elkaar maken. De cognitive ability test bestaat uit vijf onderdelen die je los van elkaar maakt. Het zijn twee compleet verschillende testen, dus zorg dat je het juiste voorbereidt.

Let op: jouw eigen uitnodiging is altijd leidend! Het kan zijn dat jouw huisgenoot, vriend of vriendin voor dezelfde functie solliciteert maar een andere test krijgt. Laat je dus niet van de wijs brengen en oefen wat er in jouw brief staat.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge