Het beste uit jezelf halen en uit anderen, dat is het doel waarmee je aan de slag gaat als je werkzaam bent bij Ormit. Ormit maakt organisaties succesvoller door het vinden, ontwikkelen en binden van toptalent.

Ormit als werkgever

Ormit zorgt ervoor dat de juiste mensen op de juiste banen komen te zitten, door het vinden en van mensen. Maar ook als je werkt bij Ormit weet je zeker dat je het beste uit jezelf kunt halen. Zo doen ze er alles aan dat jij op de juiste plek zit en het beste kunt werken. Dit varieert van flex-werk plekken, thuiswerken, flexibele uren tot opleidingsmogelijkheden. Ook ben je er zeker van dat je bij een organisatie werkt waar mensen bevlogen zijn in hun werk, graag samenwerken en op die manier het verschil kunnen maken met andere bedrijven. Ormit heeft namelijk in 2019 de award ‘Best workplace’ gewonnen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Ormit dan kun je via de email een CV en brief insturen. Is brief en CV positief beoordeeld door de HR-manager? Da ga je door naar de volgende stap in de sollicitatieprocedure van Ormit.

Kennismakingsgesprek

Je wordt namelijk uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek met de HR-manager en de manager van de functie waarop je hebt gesolliciteerd. Zien zijn voldoende aanknopingspunten en een aanstormend talent in jou? Dan ga je door naar de volgende ronde van de sollicitatieprocedure bij Ormit.

Ormit assessment

De volgende ronde betreft het Ormit assessment. Het assessment kan een dag of een middag duren waarbij er in diverse sessies wordt bepaald of je geschikt bent voor de functie. Tijdens het Ormit assessment kan een presentatie, case interview, rollenspellen en andere online assessment worden ingezet om te kijken of jij past bij Ormit.

Selectiegesprek Ormit

Aansluitend aan deze dag of middag vindt het selectiegesprek plaats. In dit gesprek worden de resultaten van Ormit assessment doorgenomen en kun jij eventueel nog andere zaken toelichten. Mag je door naar de laatste rond van de sollicitatieprocedure bij Ormit? Dan volgt er een laatste gesprek over jouw arbeidsovereenkomst en kun je daarna jouw contract tekenen.

Ormit

  • Opgericht: 1994
  • Aantal werknemers: 149
  • In 2019 voor de dertiende keer erkend als Best Workplace door Great Place to work
NOA cursusoverzichtNOA woordrelaties

NOA MCT-H Oefenpakket

35,00

Dertig dagen toegang tot volledige uitleg over NOA MCT-H en 2.700+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
74 testen
2.725 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 20 uur lesmateriaal
700+ tevreden gebruikers

Geschikt voor:

Rekenvaardigheid
Componenten
Woordrelaties
Cijferreeksen
Controleren
Spiegelbeelden
Woordanalogieën
Exclusie

Ook bekend als:
Cognitieve capaciteitentest

Gebruikt door:

Achmea, Ahold Delhaize, Heineken en KPMG.

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Ormit assessment

Rekenvaardigheid:

Rekenvaardigheid omhelst het uitvoeren van eenvoudige berekeningen. In principe kun je alle berekeningen zonder rekenmachine uitvoeren.

Componenten:

Bij componenten moet je vaststellen welk heel figuur gemaakt kan worden met enkele losse figuren. Vergelijk het met puzzelen.

Woordrelaties:

Synoniemen zijn woorden met dezelfde betekenis. Antoniemen zijn woorden met een tegengestelde betekenis. In dit onderdeel moet je telkens een antoniem of synoniem van het gegeven woord selecteren.

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Controleren:

Bij controleren moet je razendsnel vaststellen of twee stukjes tekst hetzelfde zijn. Het gaat hierbij om veel informatie in hele korte tijd.

Spiegelbeelden:

Bij spiegelbeelden moet je selecteren welke figuren gespiegeld zijn en niet gedraaid.

Woordanalogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Exclusie:

Je krijgt een aantal figuren te zien. In plaats van aan te geven welk figuur erbij hoort, moet je aangeven welk figuur er niet tussen hoort. Hiervoor moet je eerst vaststellen wat de onderlinge relatie van de figuren is.