Qbuzz assessment

Moet jij een assessment maken voor Qbuzz? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies binnen Qbuzz. Zoewel voor buschauffeurs als werknemers op het kantoor.

Eelloo oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Qbuzz, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Qbuzz test te oefenen.

Bij Qbuzz gaat de mobiliteitsdienst verder dan het bieden van ritten. Ze bieden een reis, waarover jij controle hebt van het moment dat je overweegt om op pad te gaan tot het bereiken van je bestemming, zonder gedoe. Jouw reis in eigen handen hebben is het streven.

Jouw eigen co-piloot van deur tot deur

Bij dit bedrijf wordt decentraal gewerkt met zoveel mogelijk verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie. Besluitvorming over klant gerichte zaken vindt plaats in de regio zonder tussenkomst van het hoofdkantoor. De dienstverlenende professional is de filosofie van Qbuzz met vakmanschap bovenaan. 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien investeert het bedrijf in innovatie en ontwikkeling in partnerschap. Kun jij met je zelfstandige werkhouding, leergierigheid, klantgerichtheid, behulpzaamheid en verantwoordelijkheid bijdragen aan deze missie? Laat dit dan vooral terug komen in je sollicitatie!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren gaat aan de hand van het mailen van je motivatiebrief en CV naar de afdeling HRM. Als je start met een leer-werktraject, let er dan op wanneer de klassen dat jaar starten voor de opleiding Qbuzz buschauffeur. Uit de brievencollectie wordt een eerste selectie gemaakt en een online capaciteitentest hoort regelmatig bij de procedure.

Assessment

De test van Qbuzz wordt afgenomen door Eelloo. Deze test heet de Q1000 en bestaat uit: figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Dit is een pittige test die je niet moet onderschatten. Kies daarom voor ons Eelloo oefenpakket. Daarmee haal jij jouw beste score.

Laatste stappen

Dan ga je daarna in gesprek met Qbuzz (en eventueel de onderwijsinstelling) voor een selectiegesprek. Daarnaast wordt er een aanvraag gedaan van een verklaring omtrent gedrag en afhankelijk van je functie een rijtest, psychologische test en medische keuring.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99