Qbuzz assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Qbuzz? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle functies binnen Qbuzz. Zoewel voor buschauffeurs als werknemers op het kantoor.

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Eelloo Q1000 oefentoets

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

Bij Qbuzz gaat de mobiliteitsdienst verder dan het bieden van ritten. Ze bieden een reis, waarover jij controle hebt van het moment dat je overweegt om op pad te gaan tot het bereiken van je bestemming, zonder gedoe. Jouw reis in eigen handen hebben is het streven.

Jouw eigen co-piloot van deur tot deur

Bij dit bedrijf wordt decentraal gewerkt met zoveel mogelijk verantwoordelijkheden zo laag mogelijk in de organisatie. Besluitvorming over klant gerichte zaken vindt plaats in de regio zonder tussenkomst van het hoofdkantoor. De dienstverlenende professional is de filosofie van Qbuzz met vakmanschap bovenaan. 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling staan dan ook hoog in het vaandel. Bovendien investeert het bedrijf in innovatie en ontwikkeling in partnerschap. Kun jij met je zelfstandige werkhouding, leergierigheid, klantgerichtheid, behulpzaamheid en verantwoordelijkheid bijdragen aan deze missie? Laat dit dan vooral terug komen in je sollicitatie!

Sollicitatieprocedure

Solliciteren gaat aan de hand van het mailen van je motivatiebrief en CV naar de afdeling HRM. Als je start met een leer-werktraject, let er dan op wanneer de klassen dat jaar starten voor de opleiding Qbuzz buschauffeur. Uit de brievencollectie wordt een eerste selectie gemaakt en een online capaciteitentest hoort regelmatig bij de procedure.

Assessment

De test van Qbuzz wordt afgenomen door Eelloo. Deze test heet de Q1000 en bestaat uit: figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Dit is een pittige test die je niet moet onderschatten. Kies daarom voor ons Eelloo oefenpakket. Daarmee haal jij jouw beste score.

Laatste stappen

Dan ga je daarna in gesprek met Qbuzz (en eventueel de onderwijsinstelling) voor een selectiegesprek. Daarnaast wordt er een aanvraag gedaan van een verklaring omtrent gedrag en afhankelijk van je functie een rijtest, psychologische test en medische keuring.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan