PON assessment

Moet jij een assessment maken voor PON? Over het algemeen moet je er twee maken. Je moet namelijk de TestGorilla test maken voor de eerste ronde. Daarna moet je de PiCompany test maken voor de tweede ronde.

Zorg dat je je dus goed voorbereidt op beide testen. Anders word je niet aangenomen bij Pon.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor PwC, alleen bij Hellotest.”

PiCompany

1.600+ oefenvragen

TestGorilla

2.900+ oefenvragen

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis PON test te oefenen.

PONEen eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels is Pon uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen.

Pon als werkgever

Werken bij Pon is werken in een wereld van passie en waar sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Dit komt ook terug in de bedrijfscultuur. Bij Pon werken mensen met passie voor hun vak en passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten.

Ga jij werken bij Pon? Dan krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheden. Om succesvol te kunnen werken, is er dan ook veel aandacht voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling. Bij de Pon Academy kunnen alle medewerkers persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en opleidingen volgen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Pon? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. Ben je geselecteerd voor de sollicitatieprocedure? Dan word je gebeld door de HR-manager voor een oriënterend gesprek.

Online assessment

Na het oriënterend gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek goed? Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment. PON is een beetje een vreemde eend in de bijt omdat zij vaak 2 assessments afnemen:

  1. TestGorilla als eerste stap in de sollicitatie.
  2. PiCompany als tweede test in de solliciatie.

Het zijn twee compleet verschillende testen. Daarom raden wij iedereen ons totaalpakket aan. Dan ben je goedkoper uit dan met twee losse pakketten en kan je alles oefenen wat we hebben. In dit pakket laten we natuurlijk wel zien wat je moet oefenen voor welke test.

Tweede gesprek

Heb je het assessment goed afgerond? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling. In dit gesprek gaat het over de inhoud van de functie.

Is de functie wat jij ervan verwacht? En ben jij de perfecte kandidaat? Als iedereen nog steeds enthousiast krijg jij vervolgens een aanbod. Nadat jij akkoord bent gegaan met het aanbod wordt de startdatum besproken en kun jij hier gaan beginnen.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

PiCompany

1.600+ oefenvragen

TestGorilla

2.900+ oefenvragen