PON assessment oefenen

Moet jij een PON assessment maken? Over het algemeen moet je er twee maken. Je moet namelijk de TestGorilla test maken voor de eerste ronde. Daarna moet je de PiCompany test maken voor de tweede ronde. Daarom bevat ons PON oefenpakket beide testen. Start dus vandaag nog met oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

TestGorilla oefentest

Probeer onze gratis TestGorilla oefentoets.

PONEen eeuw geleden startte Pon met de import van fietsen, auto’s en banden. Inmiddels is Pon uitgegroeid tot een multinational met zo’n 13.000 medewerkers in 32 landen.

Pon als werkgever

Werken bij Pon is werken in een wereld van passie en waar sterke merken en ondernemerschap centraal staan. Dit komt ook terug in de bedrijfscultuur. Bij Pon werken mensen met passie voor hun vak en passie hebben om te presteren en die gaan voor concrete resultaten.

Ga jij werken bij Pon? Dan krijg je veel vrijheid, vertrouwen en verantwoordelijkheden. Om succesvol te kunnen werken, is er dan ook veel aandacht voor eigen initiatief en eigen ontwikkeling. Bij de Pon Academy kunnen alle medewerkers persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en opleidingen volgen.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken voor Pon? Dan kun je via de speciale vacaturesite jouw sollicitatie in de online omgeving indienen. Ben je geselecteerd voor de sollicitatieprocedure? Dan word je gebeld door de HR-manager voor een oriënterend gesprek.

Online assessment

Na het oriënterend gesprek krijg je een persoonlijke terugkoppeling. Ging dit gesprek goed? Dan krijg je een uitnodiging voor een vervolggesprek en een assessment. PON is een beetje een vreemde eend in de bijt omdat zij vaak 2 assessments afnemen:

  1. TestGorilla als eerste stap in de sollicitatie.
  2. PiCompany als tweede test in de solliciatie.

Het zijn twee compleet verschillende testen. Daarom raden wij iedereen dit oefenpakket aan. Dan ben je goedkoper uit dan met twee losse pakketten en kan je alles oefenen wat we hebben. In dit pakket laten we natuurlijk wel zien wat je moet oefenen voor welke test.

Tweede gesprek

Heb je het assessment goed afgerond? Dan volgt er een tweede gesprek met de manager van de desbetreffende afdeling. In dit gesprek gaat het over de inhoud van de functie.

Is de functie wat jij ervan verwacht? En ben jij de perfecte kandidaat? Als iedereen nog steeds enthousiast krijg jij vervolgens een aanbod. Nadat jij akkoord bent gegaan met het aanbod wordt de startdatum besproken en kun jij hier gaan beginnen.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge