Ortec assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor ORTEC? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

HFM VIT oefentoets

Maak een gratis HFM VIT oefentoets met de verschillende onderdelen.

HFM SIT oefentoets

Maak de verschillende onderdelen uit de HFM SIT.

In deze tijd van snel veranderende processen is er een grote vraag naar het slim gebruik maken van data om zo de organisatie efficiënter, effectiever, flexibeler en duurzamer te maken. Door het combineren van data en wiskunde leidt de datagedreven ondersteuning van ORTEC tot betere beslissingen en resultaten voor vrijwel alle bedrijfsprocessen.

Modellen als kernwaarde

Continu innovatie, onafhankelijk en betrouwbaarheid, persoonlijk initiatief en elkaar helpen, lange termijn relaties beschouwt het bedrijf als diepgewortelde kernwaarden. Opvallend is dat ook modellen – gecombineerd met softwaretechnologie, hoort in dit rijtje.

Wat over het algemeen niet snel wordt gezien als een waarde, is dit dus een uiterst belangrijk begrip bij ORTEC omdat deze bijdragen aan transparantie, efficiëntie en consistentie. Daarnaast, wordt actief, ontwikkelen en doorgroeien gezien als belangrijke aspecten van de open en informele bedrijfscultuur. Waarbij goed wordt geluisterd naar nieuwe ideeën.

Sollicitatieprocedure

Zorg ervoor dat je op bovenstaande inhaakt tijdens het schrijven van je sollicitatiebrief. Hoe modellen een belangrijke rol voor jouw spelen en hoe jouw waardes aansluiten bij het bedrijf. Voeg hier vervolgens je CV nog bij en voor starters is het gewenst om een cijferoverzicht mee te sturen. Het bedrijf staat ook open voor open sollicitaties in het geval er voor jou geen gepaste vacature bij zit.

Online assessment

Nadat zij de sollicitatie ontvangen hebben, zal men je zo snel mogelijk laten weten of er genoeg reden is om je uit te nodigen voor een HFM assessment. Dit omvat de volledige intelligentietest met de assessmentonderdelen analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid.

Laatste gesprek

Vervolgens kun je daarna een eerste en tweede sollicitatiegesprek verwachten en wanneer deze met je referentie check positief uitvallen word je uitgenodigd om bij ORTEC te komen werken.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu de Ortec test oefenen voor 34,99