Philips assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Philips? Momenteel maakt Philips gebruik van drie verschillende assessments. Het hangt van de functie en locatie af welke test je moet maken. De testen die gebruikt worden, zijn: LTP, Saville en SHL. Daarom hebben wij dit oefenpakket samengesteld met alle testen.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 104,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

LTP oefentoets

Probeer gratis een LTP oefentoets met verschillende onderdelen.

Saville oefentoets

Probeer gratis een Saville oefentoets met verschillende onderdelen.

SHL oefentoets

Probeer gratis een SHL oefentoets met verschillende onderdelen.

PhilipsZinvolle innovaties op het gebied van gezondheidszorg, consumentenlevensstijl en verlichting; dat is waar Philips voor staat.

Philips als werkgever

Philips is bekend van de (energiezuinige) verlichting maar intussen ook marktleider op gebied van gezondheidszorg en op het gebied van scheerapparaten, haartrimmers en mondverzorgingsproducten. Werken bij Philips betekent dat je bij een grote multinational werkt waar innovaties snel gaan.

Als medewerker wordt ook verwacht dat je meegaat met alle innovatie en digitale oplossingen die Philips biedt. Met de ‘end-to-end’-aanpak is een wil Philips ervoor zorgen dat iedereen verantwoordelijk voelt om een gezamenlijk resultaat te leveren. Hiervoor is het belangrijk dat er goed wordt samengewerkt. Dat ondersteunt Philips dan ook op veel manieren.

Sollicitatieprocedure

Je registreert via het Career center om te kunnen solliciteren. Je kunt daarna je LinkedIn profiel koppelen en je CV en motivatiebrief uploaden. De sollicitatie wordt beoordeeld door de afdeling Talent Acquisition.

Online interview

Het eerste gesprek gaat vooral over jouw motivatie en cv. Het is een breedte interview waarin je veel bespreekt. Je kunt over alles wat in jouw brieven staat vragen verwachten. Zorg dus dat je dit goed voorbereidt. Neem bijvoorbeeld met een vriend(in) jouw brieven door.

Philips online test

Het assessment bestaat uit een capaciteitentest en een opdracht. Het online assessment van Philips bevat vragen die te maken hebben met jouw capaciteiten, probleemoplossend vermogen en wie jij bent als persoon. Als je de capaciteitentest niet haalt, val je af. Zorg dus dat je goed oefent voor deze test. Op dit moment gebruikt Philips verschillende testen:

Omdat er meerdere testen in omloop zijn, moet je van jouw eigen uitnodiging uitgaan. Die is leidend. Als een huisgenoot, collega, vriend of vriendin een andere test heeft, kan dat dus. On oefenpakket bereidt jou perfect voor op elke test die je kan krijgen.

Gesprekken

Hierna maak je kennis met de manager en leden van het team. Afhankelijk van de functie krijg je één of meer gesprekken. Bij deze gesprekken kunnen toekomstige collega’s, recruiters en managers aanschuiven.

Deze gesprekken vooral ingaan op jouw motivatie en of je bij Philips past. In alle andere stappen heb je al bewezen dat je een goede kandidaat bent. Het gaat er nu om of je past binnen het bedrijf en team.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Geweldige service. De site heeft heel goede oefeningen!! Voor een goede prijs. De service is perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit iedereen aan 🙂

Imke

Oefenopgaven sluiten perfect aan op de daadwerkelijke test. Goede uitleg over strategieën bij het maken van de opgaven. Met succes geslaagd.

Richard