Rituals verkoopt luxe bad- en verzorgingsproducten, thee, geurkaarsen en vrijetijdskleding met een verhaal. Het gaat namelijk niet om schoonheid te verkopen, maar Rituals is er om jezelf goed te laten voelen. De producten laten je stilstaan bij kleine dingen en daar geluk in te vinden.

Betekenisvolle rustmomenten

Om aan deze visie bij te dragen kun je werken op het hoofdkantoor in Amsterdam, in de shops of in een van de warenhuizen met een Rituals Shop-in-Shop. En alhoewel, de missie van het bedrijf is om mensen te helpen met rust vinden in drukke leven, zijn ze in werknemers wel opzoek naar passie, energie, ambitie en gedrevenheid. Mensen met karakter en authenticiteit.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren bij Rituals gebeurt eenvoudig door bij jouw favoriete vacature te klikken op de solliciteer-nu-button. Tijdens het sollicitatiegesprek beoordeelt het bedrijf of je voldoet aan de company values als hierboven beschreven en succesfactoren. Ook wordt er gevraagd naar jouw energieniveau, wat volgens het bedrijf vaak in combinatie gaat met uiterlijke verzorging, jezelf geestelijk verrijken, interesse in yoga, mindfulness of reizen. In het gesprek kun je ook gelijk feedback verwachten over hoe het is gegaan en tips voor de toekomst. In dit proces kan er ook sprake zijn van een online assessment dat zich richt op numeriek redeneren, logisch redeneren, abstract redeneren. Het “Welcome to Rituals” pakket dat je thuis ontvangt verraadt dat jij aangenomen bent! En vervolgens start jouw deelname aan een tweedaags Rituals Rootcamp.

Andere bedrijven:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Rituals

  • In 2000 werd de eerste winkel geopend op de Kalverstraat in Amsterdam
  • Tegenwoordig zijn er locaties over de hele wereld, zoals in Londen, Lissabon, Berlijn en New York
  • Het aantal Rituals shops ligt rond 625, 1850 shop-in-shops en 4 Urban Spa’s in 27 landen