Securitas Assessment Oefenen

Moet jij een Securitas Assessment Test maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors. Start vandaag nog met oefenen voor de Securitas Test!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Securitas Assessment Test

Probeer onze gratis Eelloo Q1000 oefentoets met alle onderdelen.

SecuritasSecuritas is een beveiligings-, advies– en onderzoekgroep. Als beveiligingspartner ziet het bedrijf mogelijkheden om technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Hierbij staan preventief beveiligen, slimme oplossingen en technologie van morgen centraal. Securitas zoekt talent om samen aan de beveiliging te bouwen van zowel vandaag en morgen.

Veiligheid creëren

Innovatief denken en proactief handelen betekent werken bij Securitas. In een internationale omgeving kun je aan de slag als beveiliger, monteur, data-analist of business developer. Andere vaardigheden waardoor jij in de sollicitatie kan uitblinken zijn analytisch, strategisch en tactisch ingesteld. Als jij de wereld een stukje veiliger wil maken dan ben je bij Securitas aan het juiste adres!

Sollicitatieprocedure

Het insturen van je sollicitatie kan online of door een mail te sturen naar het bedrijf. Je CV moet daarbij maandelijks een goede representatie geven van je werkervaring van de afgelopen 10 jaar. Dit betekent dat hierbij ook werkloosheid of een opleiding naar voren komt.

Securitas Test

Als je de juiste achtergrond en ervaring hebt, ontvang je een email met een link naar de Q1000 tests. Voor Securitas bestaan deze testen uit figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Rond de test zo snel mogelijk af zodat ze vervolgens beoordeeld kunnen worden.

Sollicitatiegesprek

Met voldoende resultaat word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarna worden jouw referenties gecontroleerd. Minimaal twee referenties zijn daarbij verplicht.

Gezondheidstesten zijn voor bepaalde functies ook van toepassing. Zorg ervoor dat je sociale media up-to-date zijn, want een screening hiervan kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Na het positief afronden van deze stappen, wordt er een contract voor je opgesteld.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Zeer snelle service, uitstekende communicatie. Hun oefeningen hebben mij goede resultaten gebracht bij de assessments!

Henk

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.

Webshop Trustmark and customer reviews

Erg uitgebreid en compleet aanbod. Daarnaast ook een goede klantenservice waarmee je snel kunt schakelen.

Robin

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Beste plek om te oefenen, vriendelijke service.

Jaap

The Eelloo Q1000 Practice Pack was very helpful. It prepared me very well for the real assessment. I scored high thanks to it and now I got employed by that company. Although the package is provided in Dutch, when I asked for an English version, they sent me the package translated.

Marwan

Ga nu Securitas oefenen voor 34,99