Securitas assessment

Moet jij een assessment maken voor Securitas? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Q1000 oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Securitas, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Securitas test te oefenen.

SecuritasSecuritas is een beveiligings-, advies– en onderzoekgroep. Als beveiligingspartner ziet het bedrijf mogelijkheden om technologie in te zetten voor een veiligere leef- en werkomgeving. Hierbij staan preventief beveiligen, slimme oplossingen en technologie van morgen centraal. Securitas zoekt talent om samen aan de beveiliging te bouwen van zowel vandaag en morgen.

Veiligheid creëren

Innovatief denken en proactief handelen betekent werken bij Securitas. In een internationale omgeving kun je aan de slag als beveiliger, monteur, data-analist of business developer. Andere vaardigheden waardoor jij in de sollicitatie kan uitblinken zijn analytisch, strategisch en tactisch ingesteld. Als jij de wereld een stukje veiliger wil maken dan ben je bij Securitas aan het juiste adres!

Sollicitatieprocedure

Het insturen van je sollicitatie kan online of door een mail te sturen naar het bedrijf. Je CV moet daarbij maandelijks een goede representatie geven van je werkervaring van de afgelopen 10 jaar. Dit betekent dat hierbij ook werkloosheid of een opleiding naar voren komt.

Assessment

Als je de juiste achtergrond en ervaring hebt, ontvang je een email met een link naar de Q1000 tests. Voor Securitas bestaan deze testen uit figuurreeksen, cijferreeksen, diagrammen en analogieën. Rond de test zo snel mogelijk af zodat ze vervolgens beoordeeld kunnen worden.

Sollicitatiegesprek

Met voldoende resultaat word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Daarna worden jouw referenties gecontroleerd. Minimaal twee referenties zijn daarbij verplicht.

Gezondheidstesten zijn voor bepaalde functies ook van toepassing. Zorg ervoor dat je sociale media up-to-date zijn, want een screening hiervan kan onderdeel zijn van de sollicitatieprocedure. Na het positief afronden van deze stappen, wordt er een contract voor je opgesteld.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99