SHV assessment

Moet jij een assessment maken voor SHV? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor SHV, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis SHV test te oefenen.

SHV’s activiteiten vinden plaats op het gebied van:

  • groothandels,
  • beleggen,
  • energie,
  • diervoeding en
  • zwaar transport.

Dit wordt uitgevoerd binnen zeven verschillende bedrijven: SHV Energy, Makro, Mammoet, ERIKS, Nutreco, ONE- Dyas en NPM Capital. Alleen SHV-energy heeft al een klantenbestand van 30 miljoen klanten in vier continenten.

Look For the Unusual

Integriteit en loyaliteit worden gezien als de belangrijkste waarden. Eerlijkheid, oprechtheid en open communicatie liggen ten grondslag hieraan. Loyaliteit staat gelijk aan je beste beentje voor zetten in jouw baan, het bedrijf ’s succes en vooruitgang.

Om deze groei te bereiken is er een listen- learn- and- react- strategie. Probeer deze waarden goed te belichten tijdens je sollicitatie in zowel de motivatiebrief als het gesprek. Zoek daarnaast praktische voorbeelden en bekijk de kernwaarden van de afzonderlijke bedrijven voor een volledig plaatje.

Sollicitatieprocedure

SHV-holding vacatures hebben als locatie het hoofdkantoor en voor de andere bedrijven kan dit nationaal als internationaal zijn. Na een sollicitatie hoor jij binnen enkele weken of het een match is.

Online assessment

Het assessment van SHV wordt door SHL afgenomen. SHL gebruikt twee testen waarbij je de volgende onderdelen kan verwachten:

Ons SHL oefenpakket bereid jou optimaal voor op deze testen. Je krijgt natuurlijk ook te zien wat de verschillen zijn tussen de testen. Maar ook specifiek materiaal per test. Zo hoef je geen overbodige leerwerk te doen.

Laatste gesprekken

Vervolgens kun je met positieve resultaten op de online assessment een uitnodiging verwachten voor een gesprek met de recruiters en het afdelingshoofd. Eventueel kan er voor bepaalde functies een tweede gesprek worden gepland met directe collega’s.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99