Schiphol assessment

Moet jij een assessment maken voor Schiphol? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

LTP oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Schiphol, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Schiphol test te oefenen.

SchipholWanneer je bij Schiphol komt werken is het draaiende houden van het vliegveld 24/7 een echte uitdaging dat continue innovaties en verbeteringen vergt met een vlekkeloze operatie. Werken bij Schiphol brengt vele voordelen met uitstekende arbeidsvoorwaarden, unieke werkomgeving, ontwikkelingsmogelijkheden, en variabele beloningen.

Volgende bestemming

Schiphol is opgedeeld in meerdere werk divisies, waaronder Asset Management, IT, Airport Operations, Group Functions, Digital & Innovation en Corporate Procurement. Als je een baan in een van deze divisies ambieert is het belangrijk dat je jezelf in de waarden van het bedrijf kan vinden.

De kernwaarden van het bedrijf omvatten gastvrij, efficiënt, betrouwbaar, inspirerend en duurzaam. Zo ervaart iedereen Schiphol als “opmerkelijk zorgeloos, verrassend sympathiek”. Mocht jouw persoonlijkheid en doelen hierbij aansluiten, overtuig de recruiters dan in het sollicitatieproces!

Sollicitatieprocedure

Via de button Solliciteer Direct reageer je op de vacature die het beste bij je past. De volgende stap is jouw persoonlijke en overige gegevens in te vullen met je cv en eventuele andere documenten toegevoegd. Als jij in de eerste selectieronde eruit gehaald wordt ontvang je een uitnodiging voor de online tests.

Schiphol test

Wanneer jij voor de Schiphol Group solliciteert zal de LTP test bestaan uit analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid. Het standaardpakket van Schiphol bestaat echter uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken. De test dien je thuis te maken in een rustige omgeving en voldoende tijd.

Het gesprek

De resultaten van de test zal door de recruiters beoordeeld worden en plannen met jou een persoonlijk gesprek in. Hier zal in gegaan op je motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en kernwaarden van het bedrijf. Solliciteer je voor Luchthavenbeveiliger, dan kun je een screening van AIVD en Justitie verwachten. Als het gesprek goed verlopen is kun je aan de slag bij Schiphol.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99