Schiphol assessment oefenen

Moet jij het Schiphol assessment maken? Schiphol maakt momenteel gebruik van twee verschillende testen: HFM en LTP. Daarom hebben wij dit oefenpakket samengesteld met alle testen voor HFM en LTP. Start dus vandaag nog met oefenen!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

HFM SIT oefentoets

Probeer een gratis SIT oefentoets.

HFM VIT oefentoets

Probeer een gratis VIT oefentoets.

LTP oefentoets

Probeer een gratis LTP oefentoets.

SchipholWanneer je bij Schiphol komt werken is het draaiende houden van het vliegveld 24/7 een echte uitdaging dat continue innovaties en verbeteringen vergt met een vlekkeloze operatie. Werken bij Schiphol brengt vele voordelen met uitstekende arbeidsvoorwaarden, unieke werkomgeving, ontwikkelingsmogelijkheden, en variabele beloningen.

Volgende bestemming

Schiphol is opgedeeld in meerdere werk divisies, waaronder Asset Management, IT, Airport Operations, Group Functions, Digital & Innovation en Corporate Procurement. Als je een baan in een van deze divisies ambieert is het belangrijk dat je jezelf in de waarden van het bedrijf kan vinden.

De kernwaarden van het bedrijf omvatten gastvrij, efficiënt, betrouwbaar, inspirerend en duurzaam. Zo ervaart iedereen Schiphol als “opmerkelijk zorgeloos, verrassend sympathiek”. Mocht jouw persoonlijkheid en doelen hierbij aansluiten, overtuig de recruiters dan in het sollicitatieproces!

Sollicitatieprocedure

Via de button Solliciteer Direct reageer je op de vacature die het beste bij je past. De volgende stap is jouw persoonlijke en overige gegevens in te vullen met je cv en eventuele andere documenten toegevoegd. Als jij in de eerste selectieronde eruit gehaald wordt ontvang je een uitnodiging voor de online tests.

Schiphol test

Wanneer jij voor de Schiphol Group solliciteert zal de LTP test bestaan uit analogieën, syllogismen, cijferreeksen en rekenvaardigheid. Het standaardpakket van Schiphol bestaat echter uit statische figuurreeksen, matrixen, analogieën en rekenen met tabellen en grafieken. De test dien je thuis te maken in een rustige omgeving en voldoende tijd.

Het gesprek

De resultaten van de test zal door de recruiters beoordeeld worden en plannen met jou een persoonlijk gesprek in. Hier zal in gegaan op je motivatie, verantwoordelijkheidsgevoel en kernwaarden van het bedrijf. Solliciteer je voor Luchthavenbeveiliger, dan kun je een screening van AIVD en Justitie verwachten. Als het gesprek goed verlopen is kun je aan de slag bij Schiphol.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Schiphol oefenen voor 34,99