RvdB oefenen

Moet jij een assessment maken voor Rvdb? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

Als HR-dienstverlener is RaymakersvdBruggen de afgelopen jaren bezig om te transformeren van een werving en selectiebureau naar een HR-talent acquisition & talentmanagementorganisatie. Hiermee focust het bedrijf zich meer op de ontwikkeling van HR-professionals waarbij zelfs een afgewezen kandidaat het gebouw met een goed en rijker gevoel verlaat.

Progress, Together, Focus & Trust

Talentontwikkeling is waarin Rvdb zich wil onderscheiden op de markt en wordt gezien als een natuurlijk onderdeel van HRM. Op elk niveau, voor elk specialisme en in alle rollen helpen zij HR-professionals zich te ontwikkelen voor hun doel. De interne kernwaarden sluiten hier goed op aan met een duidelijke focus op jouw doel.

Progress voor het ontwikkelen en bereiken hiervan, waarbij samenwerken en vertrouwen in een veilige omgeving van belang zijn. Ontwikkelprogramma’s zijn gefocust op soft en hard skills met inspirerende avonden wordt er dieper ingezoomd op actuele HR-onderwerpen. Deze kennis en vaardigheden kun je tijdens je gehele loopbaan gebruiken.

Sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via het uploaden van je CV en motivatie op de website. Binnen vijf werkdagen kun je hier een reactie op verwachten. 

Online assessment

Het online assessment wordt afgenomen door SHL. Deze test staat bekend als moeilijk. Bereid dit dus heel goed voor. De onderdelen die je krijgt, zijn:

Daarnaast krijg je een persoonlijkheidstest. Deze persoonlijkheidstest moet je invullen zoals je bent en niet zoals je wilt zijn. Wees gewoon eerlijk en kies bij twijfel het best passende antwoord. Een persoonlijkheidstest geeft geen goede of slechte uitslag. Het biedt meer een handvat voor jouw ontwikkeling.

Laatste gesprekken

Als de assessment resultaten positief uitvallen, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Probeer hier aan de hand van voorbeelden in te spelen op de kernwaarden en spelregels van Rvdb: je hebt lef, energie. Je bent flexibel, ondernemend en gedreven om jouw ambities waar te maken. Binnen twee weken hoor je of je kan starten als een HR-professional/trainee bij Rvdb.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge