Simmons & Simmons assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Simmons & Simmons? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates en senior associates.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

PiCompany oefentest

Probeer onze gratis PiCompany oefentoets.

Simmons SimmonsEen internationaal kantoor gevestigd in de belangrijkste zakelijke en financiële centra. In Nederland zijn er ongeveer 140 medewerkers actief. De unieke waarde die Simmons & Simmons over wil brengen, is dat het graag samenwerkt als businesspartner. Het bedrijf is opgedeeld in verschillende divisies:

  • gezondheidszorg en levenswetenschappen,
  • financiële instituties,
  • vermogensbeheer en beleggingsfondsen,
  • technologie, media en telecommunicatie.

Samenwerken, Agile en Partner-geleid

De lat ligt hoog bij dit advocatenkantoor en er wordt specifiek gezocht naar uitstekende academische prestaties. In Engelse termen is dat minimaal een 2:1 of 136 UCAS-punten in het nieuwe systeem.

Toch is er ook hoop voor lagere scores, als je aan kan tonen dat je over groot potentieel beschikt en een sterke aansluiting met het bedrijf hebt. Dit kun je doen door onder andere te focussen op de vereiste persoonlijke vaardigheden: analytisch, adaptief vermogen, veerkrachtig presenteren met een commerciële insteek.

Sollicitatieprocedure

Als een starter is het proces iets complexer en daarom hier een duidelijke omschrijving. De eerste stap is de online sollicitatie en een beoordelingstest. In de sollicitatie online wordt er gevraagd naar jouw academische en belangrijke prestaties.

Online assessment

In de beoordelingstest word je getoetst of jouw werkstijlen aansluiten bij het bedrijf. Fase twee bestaat uit een online verbaal en logisch beredeneren toets. Daarnaast vindt er een video interview plaats waarin je competentie en scenario vragen beantwoord. Laat hier dus goed zien wat jij kan.

Laatste stappen

De laatste stap is het bezoeken van het kantoor waar je partners, associates en trainees ontmoet. Hier neem je deel aan een meeslepende assessment center. 

Werkstudent sollicitatie

Voor de functie als werkstudent wordt er een gesprek met een recruiters en partner ingepland met uitsluitend een assessment op kantoor. Wanneer de uitkomst hiervan positief is kun je binnen een week een baan aanbod verwachten.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

 Ik ben echt zeer te spreken over de services van Hellotest. Voor mijn eerste assessment(PICompany)had ik per ongeluk de verkeerde assessment training aangeschaft. Na een mailtje hierover werd ik binnen een uur geholpen. De training zelf was erg compleet en ik was goed voorbereid op mijn assessment die ik met succes heb afgerond

Pim

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Picompany pakket gekocht. Een goede aanvulling om de verschillende testen te leren kennen. Rekenen was pittig en analogieën vrij makkelijk. Met test zelf was dit tegenovergestelde. Analogieën waren moeilijk, in tegenstelling tot hello test.

Janssen

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Door het Hellotest-oefenprogramma voor PiCompany heb ik me goed kunnen voorbereiden op het assessment en heb ik dit met significant betere resultaten afgerond dan ik had verwacht! Aanrader!

Matthijs

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Simmons & Simmons oefenen voor 34,99