Simmons & Simmons assessment

Moet jij een assessment maken voor Simmons & Simmons? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates en senior associates.

PiCompany oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Simmons, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Simmons & Simmons test te oefenen.

Simmons SimmonsEen internationaal kantoor gevestigd in de belangrijkste zakelijke en financiële centra. In Nederland zijn er ongeveer 140 medewerkers actief. De unieke waarde die Simmons & Simmons over wil brengen, is dat het graag samenwerkt als businesspartner. Het bedrijf is opgedeeld in verschillende divisies:

  • gezondheidszorg en levenswetenschappen,
  • financiële instituties,
  • vermogensbeheer en beleggingsfondsen,
  • technologie, media en telecommunicatie.

Samenwerken, Agile en Partner-geleid

De lat ligt hoog bij dit advocatenkantoor en er wordt specifiek gezocht naar uitstekende academische prestaties. In Engelse termen is dat minimaal een 2:1 of 136 UCAS-punten in het nieuwe systeem.

Toch is er ook hoop voor lagere scores, als je aan kan tonen dat je over groot potentieel beschikt en een sterke aansluiting met het bedrijf hebt. Dit kun je doen door onder andere te focussen op de vereiste persoonlijke vaardigheden: analytisch, adaptief vermogen, veerkrachtig presenteren met een commerciële insteek.

Sollicitatieprocedure

Als een starter is het proces iets complexer en daarom hier een duidelijke omschrijving. De eerste stap is de online sollicitatie en een beoordelingstest. In de sollicitatie online wordt er gevraagd naar jouw academische en belangrijke prestaties.

Online assessment

In de beoordelingstest word je getoetst of jouw werkstijlen aansluiten bij het bedrijf. Fase twee bestaat uit een online verbaal en logisch beredeneren toets. Daarnaast vindt er een video interview plaats waarin je competentie en scenario vragen beantwoord. Laat hier dus goed zien wat jij kan.

Laatste stappen

De laatste stap is het bezoeken van het kantoor waar je partners, associates en trainees ontmoet. Hier neem je deel aan een meeslepende assessment center. 

Werkstudent sollicitatie

Voor de functie als werkstudent wordt er een gesprek met een recruiters en partner ingepland met uitsluitend een assessment op kantoor. Wanneer de uitkomst hiervan positief is kun je binnen een week een baan aanbod verwachten.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99