Dertig jaar geleden is Valori opgericht, waar experts nieuwe computersystemen of aanpassingen testen. Met 200 consultant is Valori nummer één test- en QA-bedrijf van Nederland met als missie klanten te ondersteunen met en kwaliteit te waarborgen van hun ICT-systemen. De voornaamste industrieën zijn Finance, Health, Public en Utilities.

Een échte Valoriaan

Ben jij een Valoriaan? Ofwelben jij ondernemend, pragmatisch, enthousiast en nieuwsgierigWanneer je er niet zeker van bent kun je de test op de website doen en in 20 vragen weet je of het een match is. Nog meer inlezen kan ook via de blogs van medewerkers over hun ervaringen en werkzaamheden.  Motivatie is key bij dit bedrijf. Bereid goed voor met de test en blogs, wat is het dat je leuk vindt en wat je trekt in de baan. Bekijk daarnaast waar je goed in bent. Bespreek met je omgeving wat jouw motivatie is. Vervolgens kun je kijken hoe dit van toepassing is op de baan/sollicitatie.

Sollicitatieprocedure

Zie je het zitten? Vul dan online op de website een sollicitatieformulier in voor de baan die je het meeste aanspreekt. Vervolgens zullen de recruiters van Valori jouw brief kritisch onder ogen nemen en kijken of de affiniteit voor ICT ervan af straalt. Is dit het geval en ben je een goede match voor het bedrijf dan word je uitgenodigd voor een online assessment met de onderdelen figuurreeksen, matrixen, analogieën en cijferreeksen. Bereid je hier goed op voor en oefen uitgebreid. Als de uitkomst hier positief van is, word je uitgenodigd voor een (eerste) gesprek met HR en de afdelingsmanager. Nogmaals, overtuig hen van je uitstekende motivatie in de baan, het bedrijf en de werkzaamheden. Weet dus ook goed de vraag “wat verwacht je in deze baan” te beantwoorden en dan kun je binnen enkele dagen te horen krijgen of jij één van de Valorianen wordt!

Valori

  • 30 jaar geleden is Valori ontstaan 
  • Het testbedrijf waarborgt met 200 consultants de kwaliteit van ICT-systemen 
  • Het kantoor is gevestigd in Utrecht
PiCompany cursusoverzichtPiCompany analogieën

PiCompany Connector Ability Oefenpakket

35,00

Online training voor het Connector Ability assessment. De training bestaat uit 1.500+ oefenvragen inclusief uitleg en antwoorden om je op de Connector Ability voor te bereiden.

In het kort:

30 dagen toegang
17 lessen
47 testen
1.585 oefenvragen met antwoorden
minimaal 4 en maximaal 16 uur lesmateriaal
2.300+ tevreden gebruikers

Onderdelen in het oefenpakket:

Analogieën
Cijferreeksen
Figuurreeksen
Matrixen

Geschikt voor:

Connector Ability Test (2.0, 2.1 en alle andere versies)
Connector Ability Verbal

Ook te koop als onderdeel van:

Let op: ga altijd uit van het assessmentbureau dat in jouw uitnodiging staat! Als je vragen hebt of twijfelt welk oefenpakket je moet hebben, neem dan contact met ons op.

Valori assessment

Analogieën:

Bij analogieën krijg je drie woorden te zien, vervolgens moet je hier een kloppende analogie van te maken door één woord te selecteren. De eerste twee woorden hebben hetzelfde verband als het derde en vierde onderling woord hebben.

Voorbeeld: hand – vinger :: voet – teen

Cijferreeksen:

Bij cijferreeksen krijg je een aantal cijfers te zien. Vervolgens moet je het laatste cijfer invullen dat logisch volgt op de reeks.

Figuurreeksen:

Bij figuurreeksen krijg je een aantal figuren te zien. Vervolgens moet je op basis van de getoonde figuren een laatste figuur aanwijzen dat logisch volgt op de gegeven figuren.

Matrixen:

Bij matrixen krijg je figuren in een matrix vorm te zien, drie bij drie figuren. Je moet dan het figuur rechtsonder invullen op basis van de logica in de kolommen en/of rijen.