Vodafone-Ziggo assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Vodafone-Ziggo? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Harver oefentoets cognitive ability test

Oefen hieronder de verschillende onderdelen van de cognitive ability test. Dit is de meest gebruikte Harver test.

Sollicitatieprocedure

VodafoneHieronder zie je hoe de sollicitatie bij Vodafone-Ziggo er over het algemeen uitziet.

Eerste ronde

Je dient allereerst een motivatiebrief en CV op te sturen. Je moet ook een online vragenlijst invullen. Op basis van al het ingestuurde materiaal ga je door naar de volgende ronde.

Tweede ronde

VodafoneZiggo maakt gebruik van meerdere assessments. Dit assessment maak je in principe online thuis. Soms kan het zijn dat het e-assessment op locatie wordt afgenomen. Je kan aan de onderdelen zien welk assessment je krijgt. Ga hierbij altijd uit van jouw eigen assessment. Het kan zijn dat iemand met een bijvoorbeeld een andere studie of ervaring een andere test krijgt.

VodafoneZiggo – Harver

Daarnaast gebruikt VodafoneZiggo de Harver test, meestal voor trainees en juniors. Deze test bestaat uit de volgende onderdelen:

  • cijferreeksen,
  • componenten,
  • controleren,
  • spiegelbeelden,
  • woordanalogieën.

Derde ronde

Op de Inhousedag heb je een paar formele en informele activiteiten. Alle potentiële trainees doorlopen die dag hetzelfde programma. Aan het begin van de dag wordt iedereen in kleine groepen verdeeld die door een trainee begeleid worden. De dag bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. VC pitch
  2. HR gesprek
  3. Groepscase

VC Pitch

Je krijgt een document met daarop een groot aantal (VodafoneZiggo) gerelateerde woorden. De opdracht is om zoveel mogelijk woorden met elkaar te verbinden in de pitch. Je hebt vijf minuten voorbereidingstijd en daarna moet je drie minuten pitchen voor twee medewerkers van Vodafone. Na de pitch worden er nog één of twee kritische vragen gesteld. Deze pitch kun je niet van te voren voorbereiden.

HR gesprek

Je start het gesprek met een persoonlijke presentatie. De input voor de persoonlijke presentatie krijg je een week van te voren opgestuurd. Na de presentatie begint het gesprek met een recruiter over je competenties, motivatie voor VodafoneZiggo en motivatie voor het traineeship. Je spreekt in dit gesprek ook uit welke kant je binnen het bedrijf op zou willen.

Groepscase

De groepscase krijg je ter plekke uitgereikt en vervolgens krijgen alle groepsleden in stilte 15 minuten de tijd om de case individueel voor te bereiden. Vervolgens ga je als groep de verschillende individuele uitkomsten met elkaar bespreken om zo gezamenlijk tot een de best mogelijke uitkomst te komen. Deze groepsdiscussie wordt geobserveerd door HR en VodafoneZiggo medewerkers. De uitkomst van de groepscase moet kort gepresenteerd worden. Na de korte presentatie worden nog enkele kritische vragen gesteld.

Deze dag is voornamelijk bedoeld om te kijken of je goed in het traineeship zou passen qua persoonlijkheid en competenties. Je krijgt na afloop telefonisch feedback.

Vierde ronde

Voor deze laatste assessment dag kan je niks voorbereiden. Je krijgt op de dag zelf een individuele case. Na een korte voorbereidingstijd presenteer je deze vervolgens aan een senior en HR manager. Na de presentatie en kritische vragen over de case volgt een sollicitatiegesprek waarbij iets meer in wordt gegaan op de business.

Speeddate

Naast dit selectieonderdeel bestaat het programma uit een speeddatesessie met (ex)trainees en een presentatie van een Business Manager. Op deze onderdelen word je echter niet beoordeeld.

Je krijgt na een week telefonisch feedback en je hoort dan ook of je wel of niet een baan hebt.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Vodafone-Ziggo oefenen voor 34,99