Yacht assessment

Moet jij een assessment maken voor Yacht? Yacht maakt momenteel gebruik van twee testen: Q1000 van Eelloo en Harver. Zorg dat je goed weet welke test je moet maken. Dat maakt namelijk heel veel verschil uit in de voorbereiding. Uiteraard kan je bij Hellotest terecht voor een oefenpakket voor beide testen.

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Yacht, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Eelloo Q1000

2.000+ oefenvragen

Harver

3.000+ oefenvragen

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Yacht test te oefenen.

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Het doel is optimaal resultaat bieden: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Yacht als werkgever

Yacht Group is onderdeel van Randstad Groep Nederland. Als je hier werkt, dan werk je bij een van de grootste zakelijke dienstverleners van Nederland op het gebied van advies- en detachering. Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen.

In een inspirerende werkomgeving lukt dat ook goed want er zijn carrièremogelijkheden in overvloed. Zo kun je je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland uitstippelen. En vind je nog niet genoeg mogelijkheden? Dan kun je ook nog een internationale carrière maken.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Yacht is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier kun je een aantal persoonlijke gegevens invullen, jouw werkervaring en CV en motivatiebrief uploaden. Ook kun je je LinkedIn profiel koppelen. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent acquisition specialist uitgenodigd voor een telefonische interview.

Online assessment

Klikt het tijdens het gesprek? Dan ga je door na de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van een e-assessment. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen.

Gesprekken

Na het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met de talent acquisition specialist en de regiodirecteur. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Yacht jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan maak je een vliegende start met jouw carrière bij Yacht.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest: