Yacht assessment oefenen

Moet jij een Yacht assessment maken? Yacht maakt momenteel gebruik van twee testen: Q1000 van Eelloo en Harver. Wij bieden daarom een oefenpakket voor Yacht met alle Yacht testen inbegrepen. Zo kan jij je perfect voorbereiden. Start dus vandaag nog!

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

van 69,99 voor 34,99

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5

Cognitive ability test oefentoets

Oefen hieronder de verschillende onderdelen van de cognitive ability test. Dit is de meest gebruikte Harver test.

Q1000 oefentoets

Oefen hier de Q1000 toets van Eelloo die Yacht gebruikt.

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Het doel is optimaal resultaat bieden: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren.

Yacht als werkgever

Yacht Group is onderdeel van Randstad Groep Nederland. Als je hier werkt, dan werk je bij een van de grootste zakelijke dienstverleners van Nederland op het gebied van advies- en detachering. Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf verder te ontwikkelen.

In een inspirerende werkomgeving lukt dat ook goed want er zijn carrièremogelijkheden in overvloed. Zo kun je je eigen pad in een diversiteit aan functies binnen heel Randstad Groep Nederland uitstippelen. En vind je nog niet genoeg mogelijkheden? Dan kun je ook nog een internationale carrière maken.

Sollicitatieprocedure

Wil je gaan werken bij Yacht is de eerste stap het invullen van het online sollicitatieformulier. Hier kun je een aantal persoonlijke gegevens invullen, jouw werkervaring en CV en motivatiebrief uploaden. Ook kun je je LinkedIn profiel koppelen. Bij voldoende raakvlakken word je door een talent acquisition specialist uitgenodigd voor een telefonische interview.

Online assessment

Klikt het tijdens het gesprek? Dan ga je door na de volgende ronde in de sollicitatieprocedure. Dit is het maken van een e-assessment. Via een online vragenlijst voer je twee testen uit om je persoonlijkheid en je cognitieve capaciteiten vast te stellen. Deze testen kun je online ook alvast oefenen.

Gesprekken

Na het succesvol doorlopen van het online assessment word je uitgenodigd voor een eerste gesprek met de talent acquisition specialist en de regiodirecteur. Klikt het aan beide kanten? Dan volgt er een afrondend gesprek waarin Yacht jou een aanbod doet en waarin de arbeidsvoorwaarden worden besproken. Ga je akkoord met het aanbod? Dan maak je een vliegende start met jouw carrière bij Yacht.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge