Young Colfield assessment

Moet jij een assessment maken voor Young Colfield? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages en associates.

Ixly oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Young Colfield, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Young Colfield test te oefenen.

Young Colfield heeft een tweejarig programma, daarna stroom je uit. Het is meestal een management traineeship, en je doet drie verschillende opdrachten bij drie verschillende organisaties. Denk aan KPN, ING, IKEA, Politie, etc.

Soms ondersteun je, soms ben je consultant, dan doe je weer implementatie management, het is dus erg gevarieerd werk. Jouw trainingsprogramma wordt geregeld via YC, en je zit in een team van ongeveer 8 personen. Door alle verschillende achtergronden maakt dat het ook juist weer erg leuk.

Daarnaast zijn er sinds kort ook “dedicated programma’s” waarbij allerlei specialistische medewerkers (bijvoorbeeld IT of finance specialisten) gezocht worden. Dit gebeurt vaak op aanvraag van een klant.

Elke maand heeft Young Colfield een inhouse dag waarbij je wat groepswerk aan een case kan doen en kennis kan maken met het bedrijf.

Het sollicitatieproces voor het Talent Program

Eerste ronde: brief en cv

Je dient allereerst een motivatiebrief met CV in te sturen. Indien goed ga je door naar de volgende ronde.

Tweede ronde: capaciteitentest

Je krijt op locatie een capaciteitentest. Het voordeel voor Young Colfield is dat niet iemand anders deze test kan maken. Het assessment van Young Colfield bestaat uit:

  • analogieën,
  • cijferreeksen,
  • figuurreeksen of
  • matrixen.

Je ontvangt direct na het maken de uitslag. Als het goed is gegaan volgt een gesprek met de recruiter. Dit gesprek gaat vooral over skills en competenties.

Derde ronde: tweede gesprek

Vooraf aan het tweede gesprek vul je vooraf een persoonlijkheidsvragenlijst in. Het gesprek gaat vooral over je persoonlijkheid. Aan de hand van de test moet je reflecteren op de persoonlijkheid, nuanceren, accentueren, en aanpassen waar nodig. Dit doe je vooral ook aan de hand van voorbeelden.

Vierde ronde: assessmentdag

Tijdens de assessment dag komen de volgende onderdelen aan bod:

Vaak is hier ook een recruiter van een klant aanwezig om te kijken hoe het staat met de werving. Als er een wederzijdse klik is volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99