Young Capital assessment

Moet jij een assessment maken voor Young Capital? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Ixly oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het assessment voor Young Capital, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis Young Capital test te oefenen.

Young CapitalYoung Capital is een online uitzendbureau wat richt om studenten en pas afgestudeerden te verbinden met werkgevers.

Young Capital als werkgever

Dit is een jong uitzendbureau met de grootste jongerendatabase van Europa. Hier maak je impact en plaats je jongerenwerk centraal. Je bent hier dus vooral bezig om jongeren, studenten en starters aan een baan te helpen. Om succesvol hierin te zijn is er alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Kennis en groei is niet het enigste wat Young Capital je aanbiedt, je mag ook rekenen op goede primaire en secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Young Capital begint met het invullen van het online sollicitatieformulier. Je moet hier je motivatiebrief en CV indienen. Daarnaast vul je opleidingen, nevenactiviteiten en persoonlijke gegevens in. Een recruiter beoordeelt jouw sollicitatie. Als jouw sollicitatie bevalt, krijg je een uitnodiging voor een telefonische screening.

Telefonische screening

Tijdens dit telefoongesprek bespreek je jouw opleiding, ervaring en motivatie. Zorg dus dat je goed voorbereid bent. Let er ook op dat je in een rustige omgeving kunt bellen. Zonder al te veel achtergrondlawaai.

Persoonlijk gesprek en assessment

Hierna kom je langs op één van de vestigingen voor een persoonlijk gesprek. Voor het gesprek maak je meteen het assessment. Dit is een test waarin jouw capaciteiten en persoonlijkheid worden getest. Hoewel dit een klein onderdeel is van de procedure is het wel belangrijk. Als jouw score niet hoog genoeg is, val je namelijk af.

Laatste gesprekken

Als alles goed is gegaan, krijg je nog één of meer gesprekken. Daarna kan je bij Young Capital aan de slag als recruiter, project manager of IT-er.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99