Young Capital assessment oefenen

Moet jij een assessment maken voor Young Capital? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

Geschikt voor
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons totaalpakket.

4.4/5
Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"

Ixly test oefenen

Probeer een gratis Ixly oefentest met verschillende onderdelen. Deze oefentoets is gebaseerd op de ACT algemene intelligentie capaciteitentest. Zo krijg je een goed beeld van de adaptieve test van Ixly.

Young CapitalYoung Capital is een online uitzendbureau wat richt om studenten en pas afgestudeerden te verbinden met werkgevers.

Young Capital als werkgever

Dit is een jong uitzendbureau met de grootste jongerendatabase van Europa. Hier maak je impact en plaats je jongerenwerk centraal. Je bent hier dus vooral bezig om jongeren, studenten en starters aan een baan te helpen. Om succesvol hierin te zijn is er alle ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Kennis en groei is niet het enigste wat Young Capital je aanbiedt, je mag ook rekenen op goede primaire en secundaire voorwaarden.

Sollicitatieprocedure

Werken bij Young Capital begint met het invullen van het online sollicitatieformulier. Je moet hier je motivatiebrief en CV indienen. Daarnaast vul je opleidingen, nevenactiviteiten en persoonlijke gegevens in. Een recruiter beoordeelt jouw sollicitatie. Als jouw sollicitatie bevalt, krijg je een uitnodiging voor een telefonische screening.

Telefonische screening

Tijdens dit telefoongesprek bespreek je jouw opleiding, ervaring en motivatie. Zorg dus dat je goed voorbereid bent. Let er ook op dat je in een rustige omgeving kunt bellen. Zonder al te veel achtergrondlawaai.

Persoonlijk gesprek en assessment

Hierna kom je langs op één van de vestigingen voor een persoonlijk gesprek. Voor het gesprek maak je meteen het assessment. Dit is een test waarin jouw capaciteiten en persoonlijkheid worden getest. Hoewel dit een klein onderdeel is van de procedure is het wel belangrijk. Als jouw score niet hoog genoeg is, val je namelijk af.

Laatste gesprekken

Als alles goed is gegaan, krijg je nog één of meer gesprekken. Daarna kan je bij Young Capital aan de slag als recruiter, project manager of IT-er.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Hele leuke training gevolgd via RSM. Veel opgestoken over het assessment. Aanrader!!

Petra

Hele leuke training gehad!Inge

Ga nu Young Capital oefenen voor 34,99