DLA Piper Assessment Oefenen

Moet jij een DLA assessment maken? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle SHL testen die je bij DLA Piper kunt krijgen. Start vandaag nog met oefenen voor het DLA Piper Assessment Centre!

Wat ga je leren
Wat je ontvangt in de cursus

34,99

Ook te koop als onderdeel van ons law of totaalpakket.

Corstiaan Smit
"Wist je dat maar 45% van de kandidaten voor het assessment slaagt zonder te oefenen?"
4.4/5

SHL On Demand oefentoets

Probeer een SHL On Demand oefentoets met de verschillende onderdelen.

SHL General Ability / Verify G+ oefentoets

Probeer een SHL General Ability / Verify G+ oefentoets met de verschillende onderdelen.

DLA Piper is een multinationaal advocatenkantoor. Het is gevestigd in meer dan 30 landen in: Zuid- en Noord-Amerika, Azië, Europa, Afrika, en het Midden-Oosten. DLA Piper is het derde grootste advocatenkantoor van de Verenigde Staten.

DLA Piper als werkgever

In Nederland werken ruim 130 juristen om fullservice dienstverlening te bieden van het hoogste niveau. Dat doet DLA voor Nederlandse en internationale cliënten. Je komt bij één van de acht praktijkgroepen terecht. Je werkt in een samengesteld team met buitenlandse collega’s of collega’s uit de andere praktijkgroepen. Hierdoor is er veel ruimte voor diverse capaciteiten, eigen inbreng en samenwerking.

Door de snelle groei en cliënten van formaat word er veel van je gevraagd. Niets voor niets zijn de waarden: ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid tonen. Maar dat geeft jou ook weer de mogelijkheid om een eigen stempel te drukken. Je bouwt zo ook mee aan het succes.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij DLA Piper wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Vul jouw gegevens zoals een cv en motivatiebrief in. Eventueel kan je ook jouw cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen uploaden. Ziet de recruitment afdeling een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.

DLA Assessment

Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest worden verschillende onderdelen getoetst. De test wordt afgenomen door SHL. SHL maakt momenteel gebruik van de volgende testen:

  1. SHL On Demand Test
  2. SHL General Ability Test
  3. SHL Verify G+

Met ons SHL oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden op het DLA assessment.  Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de stafmanager en een HR-manager.

Laatste gesprek

Op dit gesprek volgt de beslissende ronde van de procedure. Dit is met een senior medewerker en één of twee partners. Overtuig je alle mensen aan tafel dat jij de geschikte kandidaat ben? Dan kun je daarna aan de slag bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99

Perfecte voorbereiding op assessment en snel en fijn contact bij vragen.

Nicole

Uitstekend

Gebaseerd op 332 reviews.


Webshop Trustmark and customer reviews

Goede oefen toetsen en zeer goed service. Zeker aan te raden.

Sheila

Goede voorbereiding, uitgebreide toelichting en goede hoeveelheid oefentesten.

Nadine

Geweldige service. De site heeft heel goede oefeningen!! Voor een goede prijs. De service is perfect. Ik ben heel erg tevreden en raad dit iedereen aan 🙂

Imke

Meerdere keren geslaagd! Nog nooit een test niet gehaald 🙂

Eli

Ga nu de DLA Piper test oefenen voor 34,99