DLA Piper assessment

Moet jij een assessment maken voor DLA Piper? Dankzij ons oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden. Dit oefenpakket is geschikt voor alle traineeships, stages, associates, senior associates, managers en directors.

SHL oefenpakket

34,99

Corstiaan Smit

“Specifieke voorbereiding op het SHL assessment voor DLA Piper, alleen bij Hellotest.”

96% van onze klanten beveelt ons aan!

Probeer een gratis quiz!

Klik op onderstaande knop om een gratis DLA Piper assessment test te oefenen.

DLA Piper is een multinationaal advocatenkantoor. Het is gevestigd in meer dan 30 landen in: Zuid- en Noord-Amerika, Azië, Europa, Afrika, en het Midden-Oosten. DLA Piper is het derde grootste advocatenkantoor van de Verenigde Staten.

DLA Piper als werkgever

In Nederland werken ruim 130 juristen om fullservice dienstverlening te bieden van het hoogste niveau. Dat doet DLA voor Nederlandse en internationale cliënten. Je komt bij één van de acht praktijkgroepen terecht. Je werkt in een samengesteld team met buitenlandse collega’s of collega’s uit de andere praktijkgroepen. Hierdoor is er veel ruimte voor diverse capaciteiten, eigen inbreng en samenwerking.

Door de snelle groei en cliënten van formaat word er veel van je gevraagd. Niets voor niets zijn de waarden: ambitie, ondernemerschap en verantwoordelijkheid tonen. Maar dat geeft jou ook weer de mogelijkheid om een eigen stempel te drukken. Je bouwt zo ook mee aan het succes.

Sollicitatieprocedure

Zie jij een carrière bij DLA Piper wel zitten? Dan kun je via de website solliciteren op één van de openstaande functies. Vul jouw gegevens zoals een cv en motivatiebrief in. Eventueel kan je ook jouw cijferlijsten, scriptie, en stagebeoordelingen uploaden. Ziet de recruitment afdeling een match met jou? Dan word je uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Het assessment

Na dit gesprek volgt een online capaciteitentest. In deze online capaciteitentest worden verschillende onderdelen getoetst. De test wordt afgenomen door SHL. SHL maakt momenteel gebruik van de volgende testen:

  1. SHL On Demand Test
  2. SHL General Ability Test
  3. SHL Verify G+

Met ons SHL oefenpakket kan jij je perfect voorbereiden op deze verschillende testen.  Zijn de resultaten van het online assessment positief? Dan word je uitgenodigd voor een gesprek met de stafmanager en een HR-manager.

Laatste gesprek

Op dit gesprek volgt de beslissende ronde van de procedure. Dit is met een senior medewerker en één of twee partners. Overtuig je alle mensen aan tafel dat jij de geschikte kandidaat ben? Dan kun je daarna aan de slag bij dit kantoor.

Andere assessments

Start direct met oefenen

Zorg voor een goede voorbereiding op jouw assessment.

Waarom Hellotest:

34,99